Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Представителите на тези зодии не понасят топлината

Топлината е огромен проблем за тези зодии. Когато температурата на термометъра надвиши 30 градуса, изпадат в нервна криза.

Жените и мъжете от тези зодии не се радват на жегата. Когато се прогнозират високи температури, те искат да знаят само едно – колко време ще продължат.

Тези зодии не понасят топлината

Собствениците на тези зодии имат лошо настроение, когато настъпи горещо време. Всеки път, когато трябва да функционират без климатик, се чувстват като в пустинята. Тогава е по-добре да не ги притеснявате – няма да имат сили да реагират.

Хората с тези зодии не издържат горещи дни:

Рак

Колкото и парадоксално да изглежда, Ракът, роден през юли, е първият, който избягва слънчевата топлина. За разлика от Лъва, знак, роден през август, той предпочита прохладно лято. Високите температури го изморяват и го правят раздразнителен. Тогава той губи сили да живее.

Козирог

Козирогът мрази жегата, защото тогава му е трудно да заспи. Дразни го, че е горещ през цялото време. Тогава той изпитва затруднения да фокусира вниманието и освен това лесно се уморява. Трябва да се откаже от активния си начин на живот за известно време, което пък не му допада.

Дева

Девата е от тези зодии, която предпочита есента. Тя очаква с нетърпение първите септемврийски дни, през които ще може да си сложи яке или пуловер. Чувства се зле в тялото си в горещо време. Тялото й задържа вода, което прави невъзможно да се побере в каквито и да е дрехи.