Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Приятелите от тези зодии са големи инати. Не обичат да им се дават съвети.

Не се опитвайте да давате указания на приятелите си от тези зодии. Така или иначе няма да ги чуят.

Жените и мъжете от тези зодии обичат да дават съвети на своите близки. Самите те обаче никога не приемат коментари за себе си.

Приятелите от тези зодии са големи инати

Приятелите ви с тези зодии, се опитват по всякакъв начин да защитят своята независимост. Те няма да се откажат от избрания път, дори ако това означава да повтарят едни и същи грешки отново и отново. Те приемат само съвети от близките си, но тогава най-често се преструват, че съвсем са забравили за тях.

Собствениците на тези зодии винаги правят всичко по свой собствен начин:

Телец

Телецът има много предимства, но един силен недостатък – той е убеден, че винаги е прав. Не е лесно да го убедиш да промени решението си. Някои астролози дори смятат, че това е невъзможно. Този знак на зодиака е по-вероятно да се обиди, отколкото да слуша изказванията на някой друг за това какво трябва да направи.

Лъв

Лъвът се ядосва всеки път, когато някой коментира живота му. Дори невинни забележки го карат да се ядоса. Добрият съвет го дразни и го кара да мисли за някого с враждебност. За да си отмъсти, той често наранява човека. Рядко осъзнава, че всъщност действа в свой ущърб.

Скорпион

Скорпионът е толкова упорит, че да му обяснявате каквото и да било е загуба на време. Веднага се разбира, че не може да бъде убеден. Ако другата страна не иска да се спре и все пак се опитва да го убеди да предприеме някакви действия, Скорпионът използва своето тайно оръжие – злонамерената критика.

Добавете SpiriTell към списъка си с източници (с натискане на бутона "Следване")