Ретрограден Меркурий от 21 април до 14 май 2023 – хороскоп за всички зодии

Ретрограден Меркурий от 21 април до 14 май 2023 - хороскоп за всички зодии

Хороскопът за втората половина на април и първата половина на май не оставя съмнение – ретрограден Меркурий през 2023 г. ще се окаже изключително труден период. Вижте какво е по-добре да подготвите сега.

Сезонът на затъмненията, който започва през април 2023 г., ще бъде допълнително „разнообразен“ от появата на най-омразното явление – ретрограден Меркурий.

Хороскопът за това време вещае трудни изпитания. Но ако искате, те могат да инициират промени към по-добро.

реклама

Ретрограден Меркурий – хороскоп за всички зодии

Ретроградният Меркурий, който ще се появи в небето ден след слънчевото затъмнение на 21 април и ще продължи до 14 май, е силно свързан с това явление.

Слънчевото затъмнение има за цел да пречисти, да затвори определен етап, да изведе живота ви на по-високо ниво. Мечтите ви скоро ще започнат да се сбъдват, но трябва да преминете теста и да видите дали сте готови.

Ето защо ретрограден Меркурий ще обърка живота ви. Всеки от вас ще бъде изпитан. Трябва да покажете, че сте способни да разчупите старите модели и няма да повтаряте същите грешки. Хороскопът показва, че Меркурий и Сатурн ще тестват вашите реакции. Действате ли рефлекторно по същия начин, както винаги, въпреки че ви боли? Или може би сте си направили изводи и сте си взели поука?

Ретрограден хороскоп на Меркурий от 21 април до 14 май 2023 г

Много хора сега може да почувстват, че целият свят работи срещу тях. Това обаче не е вярно. Още в средата на май много зодии ще усетят възнаграждение за работата им върху характера и здравето им до момента. Добрите събития вече са в процес на подготовка, но вие трябва да покажете, че можем да достигнете до тях.

Например – хора, които в миналото са били въвлечени в токсична връзка, защото са вярвали, че не заслужават любов, в средата на май ще имат шанс да се освободят от този спомен. Ако са променили отношението си един към друг, ще срещнат ценен партньор, който ще им даде искрено чувство. Но тези, които все още не виждат стойността си, все още няма да намерят любовта. Те не биха били готови да я приемат днес.

Всеки, който мечтае да направи кариера или да получи повишение, трябва да помни, че законът на привличането работи в бизнеса. Ако сте убедени, че не заслужавате пари, те ще стоят далеч от вас. По време на сезона на затъмненията и ретроградния Меркурий ще има възможност да работите по тази тема.

Ретроградният Меркурий работи по такъв начин, че  неща от миналото ни привличат. Обаждат се стари познати и бивши любовници искат да се върнат в живота ни. Но това е преди всичко проверка на характера. Струва си да си припомните каква грешка направихте в миналото. Какво може да направите днес, за да отговорите по различен начин?

Най-важната задача по време на ретрограден Меркурий за всяка зодия е да работи върху самочувствието в общуването с другите. Докато хората не научат, че се уважавате, може да се отнасят зле с вас. От вас обаче зависи дали ще им позволите да го направят.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: