Снежната луна ще донесе късмет на тази зодия

Снежната луна ще донесе късмет на тази зодия

Предстоящото пълнолуние ще донесе много трудности на почти всички зодии. Сега обаче зодия Лъв ще има на какво да се радва. Снежната Луна е в неговия знак, така че следващите дни ще бъдат като концерт на желания за него.

Пълнолунието в Лъв е едно от най-чувствителните явления в годишния лунен цикъл. Огнената стихия разпалва сетивата и въображението ни, но не винаги ни зарежда с добро настроение. Повечето зодиакални знаци могат да се чувстват разтревожени или в конфликт с някой близък в момента. Само зодия Лъв ще запази стоическо спокойствие и усмивка на лицето си. Неговият хороскоп при пълнолуние показва, че той ще постигне всичко, което желае.

Пълнолуние в зодия Лъв 5 февруари 2023 г.

Хороскопът за предстоящото пълнолуние информира какви ценности ще станат най-важни за нас в началото на февруари 2023 г. Ще искаме да сме уверени и смели и да чувстваме, че сме по-добри от другите. Не всеки ще успее, което ще ни разочарова. Много хора ще направят грешка поради това, което ще развали отношенията им с някого, на когото държат.

реклама

Зодия Лъв създава впечатлението, че има непоклатимо чувство за собствено достойнство всеки ден. В действителност обаче той често се съмнява в себе си и се притеснява какво мислят другите за него. Повечето хора от тази зодия не се смятат за крале или кралици на джунглата. Само по време на пълнолуние в зодия Лъв могат да се чувстват така. Феноменът, който ще се случи в небето на 5 февруари 2023 г., няма да направи изключение. Лъвовете ще възвърнат контрола над живота си.

Тази зодия ще е най-големият късметлия в момента. Ще изпълни всичките си мечти.
Според астролозите, една зодия ще бъде на вълната на късмета през Снежната луна, и това е Лъв. Именно тогава Лъвовете трябва да изразят желанията си. Има голяма вероятност те да се сбъднат.

Родените в края на юли и август вече ще почувстват, че заслужават най-доброто. Техните мисли ще започнат да се превръщат в реалност.
Хороскопът за 2023 г. ясно сочи, че тази година Лъвовете ще бъдат истински майстори в прилагането на известния метод на закона за привличането. Те трябва да започнат тази практика още сега – пълнолунието ще засили силата на намеренията им.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: