Спорт и зодии. Зодия Водолеят ще обича планинските експедиции, Рибите ще открият йогата, а Везните танците

Спорт-и-зодии-Зодия-Водолеят-ще-обича-планинските-експедиции-Рибите-ще-открият-йогата-а-Везните -танците

В астрологията всички зодии често се свързват с различни аспекти на личността и характера. Те могат също да посочат спортовете, които им подхождат най-добре въз основа на темперамента. Хората зодия Овен трябва да се съсредоточат върху маратони или триатлони, Раците – върху разтягане на пилатес, а Телците – върху зрелищни бални танци. Запознайте се със спортните страсти на всяка зодия.

Спортни страсти на зодия Овен

Овенът работи на бързи обороти, а най-добрият лек срещу стреса е спортът. Най-добрата противоотрова е спортът. Овенът обича съревнованието, но не очаквайте от него да участва в състезания по шах. Той трябва да почувства кръвта, потта и сълзите. Маратон, триатлон и отборни спортове, художествена гимнастика са неща, което ги кара да се чувстват като риба на сухо. Той обикновено стои на подиума и има специален рафт с трофеи у дома.

Спортни страсти на зодия Телец

Телецът е доста мързелив, бавен и вместо да се изморява във фитнеса, предпочита да седне на чаша чай и да води приятни разговори. По принцип избягва физическите натоварвания, а ако реши да се занимава с физическа активност, това ще са бални танци, в които ще покаже своята грация и стил. Той ще се плъзга бавно по дансинга, очаквайки внимание и горещи аплодисменти.

реклама

Спортни страсти на зодия Близнаци

Близнаците се нуждаят от нови предизвикателства и стимули, за да бъдат напълно щастливи. И в сферата на физическата активност. Скучните серии от упражнения с щанга или монотонни движения на бягаща пътека не са за тях. Обичат да спортуват на открито, да избират трудни и живописни велосипедни маршрути, да бягат в гората и да се занимават с йога на плажа. Те са издръжливи, но се отегчават доста бързо и постоянно търсят нови начини да останат във форма.

Спортни страсти на зодия Рак

Ракът е ходеща уязвимост, не само емоционално, но и физически. Изключени са състезателни спортове, колективни спортове или такива, изискващи сила, маса и издръжливост. Ракът може да практикува йога, пилатес, да се разхожда по морския бряг с щеки или да кара няколко километра на велоергометър, но да го срещнеш в тренировъчната зала е почти чудо.

Спортни страсти на зодия Лъв

Лъвът иска да бъде номер едно във всяка област на живота. Амбициозен, последователен и в същото време надарен с енергия и издръжливост, достойни за професионалист, той е любител на индивидуалните спортни дисциплини, заслужил званието златен медалист. Той отдава голямо значение на физическата привлекателност, разпъвайки мускулите си като божествен Аполон, жаден за слава и слава. Има много известни спортисти от този зодиакален знак.

Спортни страсти на зодия Дева

Девата е роден перфекционист. Амбициозна, целенасочена, последователна и търпелива, Девата не е голям фен на упражненията. Определено предпочита да чете книги, отколкото да се поти във фитнеса. Въпреки това, ако реши да бяга маратон, тя със сигурност ще постигне целта си, но само усилията няма да й доставят удовлетворение. Препоръчителни спортни дисциплини са стрелба с лък или фехтовка.

Спортни страсти на зодия Везни

Везните се стремят да поддържат здравословен баланс, като вземат предвид благосъстоянието във всяка сфера на живота. Освен това и може би преди всичко физическата привлекателност е много важна за нея. Везните искат да угаждат, да излъчват чар, чар и да бъдат обожавани. Нейното занимание започва и завършва на дансинга. Въпреки това, като се има предвид склонността да страда от заболявания на гръбначния стълб, тя не трябва да се натоварва прекалено много.

Спортни страсти на зодия Скорпион

Скорпионът е любител на екстремните спортове. Тичане, шах, бадминтон или йога не са за него. Няма по-голям индивидуалист в целия зодиак. Самостоятелно пътешествие по света? Защо не! Полет със самолет? Задължително! Колкото по-голямо е предизвикателството, толкова по-голямо е вълнението и обещанието за едно вълнуващо пътуване.

Спортни страсти на зодия Стрелец

Активността е присъща на природата на Стрелеца. Графикът му се пука по шевовете и той „не знае нито деня, нито часа“, живеейки така, сякаш утре няма. Купуването на членство във фитнес зала, плувен басейн или уроци с личен треньор е загуба на пари. Освен това той е непокорен, нетърпелив и не особено последователен. Спонтанните дейности на открито – катерене, планински разходки, ветроходство – са това, което харесва най-много.

Спортни страсти на зодия Козирог

Козирогът е един от най-твърдите хора в целия хороскоп. Той е надарен с голяма сила и издръжливост, освен това е дисциплиниран и амбициозен, което му позволява да постига цели, непостижими за други зодиакални знаци. Чувства се страхотно на открито – любител е на планинските експедиции, сноуборда, велосипедните разходки, но често можете да го срещнете и във фитнеса.

Спортни страсти на зодия Водолей

Интелектуалец и свободомислещ, Водолеят е един от тях и не е склонен да спортува. Той не се грижи особено за собственото си здраве, защото като истински самарянин е зает с чужди животи. Той има по-важни неща за вършене от това да се поти във фитнеса или да кара слалом по заснежени склонове. Нека също така помним, че ако решим да правим някаква форма на упражнения, това ще бъде развлечение – тихо пътуване с каяк, плуване в езерото или пускане на хвърчила.

Спортни страсти на зодия Риби

Можете ли да си представите Риби да се бият яростно в клетка или на тепих? Не разбира се. И не става въпрос само за хипохондрията, от която страдат от раждането си. Чувствителни и към себе си, те избират спорт, който не изисква много усилия. Йога, тай-чи, скандинавско ходене са създадени за Рибите, които имат нужда не толкова от адреналин, колкото от спокойствие и намиране на баланс.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: