Тези зодии ги очаква тъжна Коледа. Те ще се чувстват самотни и отхвърлени

Тези зодии ги очаква тъжна Коледа. Те ще се чувстват самотни и отхвърлени

Коледа 2022 г. не е много късметлийски за тези зодии. Няма да получат желаните пожелания, а любимият ще иска да отпразнува почивните си дни в друга компания.

Жените и мъжете от тези зодии могат да преживеят неприятни моменти, свързани с разочарования в любовта. Очакванията им няма да се сбъднат, което прави Бъдни вечер и Коледа тъжно време за тях.

Тези зодии ги очаква тъжна  Коледа

Краят на декември е период, в който любовните ви връзки могат да се заздравят – ако държите на някого, значи имате силна нужда да го покажете и да се погрижите за бъдещето на връзката си. Повече от една романтична комедия разказва историята на двойка, която преживява пробивни моменти по време на Коледа. Понякога обаче се случва да ги чакаме напразно. Любовният хороскоп за декември 2022 г. сочи, че някои зодии ще преживеят неприятно разочарование точно.

реклама

Хората от тези зодии ще се чувстват самотни и отхвърлени на празниците:

Рак

Зодия Рак се надява на чудо през целия декември. Въпреки че знае, че любовната му връзка е проблемна от дълго време, той тайно се надява, че Коледа ще оправи всичко. В действителност обаче ще е различно. Любимият човек ще обяви точно сега, че не вижда бъдеще за тази връзка.

Водолей

Много неща ще се променят в живота на Водолеите през следващите дни. Ще разбере, че човекът, с когото е флиртувал от месеци, никога не е имал сериозни намерения към него. Така че, когато си представяше съвместно бъдеще, той просто си губеше времето. Сега той може да разбере, че неговата мечтана половинка е била обвързана с някого от дълго време.

Овен

Овните в началото на седмицата ще се чувстват толкова уверени, че дори няма да забележат проблеми във връзката си. Очакват го вълшебни празници в компанията на любим човек, както и предложения за прекарване на новогодишната нощ за двама. Поведението на неговата половинка ще се окаже шок за него. През следващите няколко седмици тя няма да отговори на нито едно съобщение – все едно е излязла в нелегалност.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: