Тези зодии купуват най-лошите коледни подаръци. Те често разочароват близките си

Тези зодии купуват най-лошите коледни подаръци. Те често разочароват близките си

Представителите на тези зодии избират най-лошите подаръци за Коледа. Близките им не могат да разберат защо са получили такова нещо. Показват благодарност, за да не го обидят, но най-често не знаят какво да мислят.

Тези зодии често разочароват близките си с коледни подаръци

Хората под тези зодии не могат да зарадват никого на Бъдни вечер:

Овен

Зодия Овен обича да се показва и да привлича вниманието. Много по-важно от радостта на някого е за него другите веднага да свържат подаръка с него. Той иска да изглежда щедър и надарен с голям вкус. Често обаче напълно пренебрегва вкуса и предпочитанията на човека, на когото е подарил.

реклама

Стрелец

Стрелецът е склонен да купува подаръци за другите, които сам би искал да получи. Рядко се чуди дали имат сходен вкус. Вместо това той ги убеждава, че имат нужда от нещо, което със сигурност не биха купили за себе си. Той очаква признаци на радост от получателя. Ако не го види, той се обижда.

Рак

Коледните подаръци от зодия Рак никак не са скромни. Напротив – хората от този знак най-често прекрасно усещат от какво имат нужда другите. Проблемът обаче е, че Ракът е склонен да се раздава на близките си извън границите. Всички изглеждат големи скъперници заради него.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: