Тези зодии могат да срещнат любовта си през втората половина на август

Тези зодии могат да срещнат любовта си през втората половина на август

От 11 август 2022 г. Венера, планетата на любовта, ще бъде в знака Лъв . За някои зодии това означава шанс да спечелят сърцето на желания партньор.

Под влиянието на Венера и Пълнолунието, от втората половина на август вниманието на всички зодии ще се насочи към Лъвове, Телци и Водолей. Ако досега са се чувствали незабелязани от някого, на когото държат, ще трябва да променят мнението си до няколко дни.

Тези зодии могат да срещнат любовта си през втората половина на август

Представителите на тези зодии, благодарение на подкрепата на Венера, вече ще имат нов шанс да спечелят любовта:

реклама

Телец

Зодия Телец ще има изключителен късмет. Въпреки че може да няма смелостта да поеме инициативата в любяща връзка, той несъзнателно ще използва закона на привличането – ще се сблъска с любим човек случайно и ще получи възможност да говори с него. Тогава той трябва да признае, че мисли за него от много време. Той ще чуе хубав, изненадващ отговор.

Лъв

Много хора вече ще харесат зодия Лъв. Някои почитатели може да го наблюдават от разстояние, защото ще се почувстват уплашени от поведението му. Но той дори няма да го забележи. Той ще открие, че някой, за когото е мислил от много месеци, е тайно влюбен в него. В близкото време ще има шанс да отиде на среща с този човек.

Водолей

Зодия Водолей сега ще получи така желания втори шанс. Ако не е успял да спечели сърцето на мечтания човек през първата половина на годината, скоро ще има възможност да опита отново. Този път той ще успее да го накара да се влюби в него. Всичко, което трябва да направи, е да бъде обезоръжаващо честен с нея.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: