Тези зодии може приключат любовните си отношения през уикенда – Заради внезапна кавга

Тези зодии може приключат любовните си отношения през уикенда, заради внезапна кавга

Собствениците на тези зодии в близко бъдеще трябва да внимават как се отнасят към любим човек. Една грешка в комуникацията може да доведе до кавга и раздяла.

Любовен хороскоп за уикенда

Хората, които притежават тези зодии, сега няма да имат голям късмет с чувствата си. Ако не контролират поведението си, те могат да обидят любим човек до степен да го загубят завинаги.

Представителите на тези зодии ще се скарат с близък човек през уикенда :

реклама

Близнаци

Зодия Близнаци сега не трябва да се шегува с нуждите на партньора си. Ако любим човек почувства, че иска да сподели проблемите си, той ще му се довери – така че ще го боли да чуе необмислени шеги в отговор. Той ще открие, че те са злонамерени и са признак на липса на състрадание.

Водолей

Водолеите може да замълчат за важно съобщение този уикенд. Те няма да обърнат внимание на факта, че изявлението на партньора му съдържа многозначително признание. Той би пренебрегнал тези думи и през останалата част от деня дори няма да си помисли да ги коментира. Ще изглежда така, сякаш  се отнася към другия с неуважение.

Телец

Телецът може да загуби собствения си мързел. Въпреки че ще почувства, че може да е подходящо да направи нещо, той ще започне да го отлага – и след това напълно да забрави за него. По този начин той няма да спази обещанието си към партньора си. Ако това се е случило и в миналото, сега може да има сериозни последици.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: