Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Тези зодии не могат да показват емоции. Те са много потайни и рядко говорят за чувствата си

Не всеки може да говори открито за чувствата си. Случва се, че такива хора не знаят как да реагират на изненадващи признания, а понякога дори не могат да покажат емоции или чувства.

Не всеки може да говори открито за чувствата си. Случва се, че такива хора не знаят как да реагират на изненадващи признания, а понякога дори не могат да покажат емоции или чувства. Някои смятат, че това се отнася преди всичко за тези зодии.

Потискането на емоциите и чувствата, особено за дълго време, може да има отрицателно въздействие не само върху здравето ни, но и върху отношенията с близките. Подобна потайност е свързана с черти на характера и личността, понякога с възпитание. Някои, включително астролозите, вярват, че нежеланието да се говори за чувства или да се показват емоции е свързано със зодията и хороскопа.

Зодии които не могат да показват емоциите си

Водолей

Водолеят живее в свой свят и избягва да говори за чувства.
Водолеят рядко се отваря към другите и допуска нови хора до себе си. По този начин се предпазвате от нараняване. Той не обича да се занимава с чувства, предпочита да избягва подобни теми в разговорите. Той е интровертен и дистанциран. Това причинява проблеми в отношенията с близките.

Рак

Ракът се страхува да не бъде наранен. Предпочита да потиска емоциите си в себе си. Той е чувствителен, страхува се да не бъде наранен и отхвърлен. Ето защо често изглежда затворен и меланхоличен. Той е наясно и сигурен в чувствата си, но рядко ги показва. Предпочита да потиска емоциите си и да плаче сам, за да облекчи напрежението. Противно на външния вид, той е силно привързан към близките си, макар и рядко да го показва.

Близнаци

Близнаците са променливи и затова рядко говорят открито за чувствата си.
Дотолкова, че не могат да се справят сами. Днес те са сигурни в нещо, утре започват да се съмняват във всичко. Затова предпочитат да не правят декларации. Те рядко говорят за чувствата, защото знаят, че те се променят като в калейдоскоп.

Скорпион

Скорпионът е потаен и има проблеми с доверието. От една страна, той би искал открито да покаже емоциите си, от друга – предпочита да се скрие зад маска на мистерия. Той създава впечатлението за недостъпен и рядко допуска други, освен ако не е необходимо.