Тези зодии ще имат лош късмет през април

Тези зодии ще имат лош късмет през април

Месечният хороскоп за следващите седмици носи на някои от зодии поводи за притеснение. Няма съмнение, че април може да бъде труден. Умножаването на астрологичните явления, които ще имат силно влияние върху нас, е уникално.

Април ще започне с Пълнолуние във Везни, което ще ни покаже колко труден е изборът между две противоречия. Някои хора ще изпаднат в любовни проблеми поради това. Ще излязат наяве романи, както и недовършени истории. Това ще бъде само предвкусване на това какво ще ни донесе ретрограден Меркурий в края на месеца. Много бивши любови ще се върнат тогава. Не винаги с щастлив резултат.

Тези зодии ще имат лош късмет през април

Сезонът на затъмненията, който ще започне със слънчево затъмнение, ще ни донесе новаторски събития в личния ни живот. Ще трябва да се разрешат важни въпроси. Много от зодии ще си спомнят нещо, което се случи миналата есен. Темите, станали актуални за нас тогава, ще започнат отново да изискват нашето внимание. Но сега ще трябва да се вземе решение.

реклама

Някои зодии ще използват това хаотично време, за да съберат смелост и да променят живота си към по-добро. Ще има обаче и такива, за които април ще се окаже труден месец. Те са Козирози, Деви и Раци.

Ето и хороскопа за тези зодии: 

Козирог

Козирозите ще трябва да бъдат търпеливи. Нито едно от важните за тях неща няма да върви толкова бързо, колкото им се иска. Ще има забавяния и спънки, както и значителни трудности в комуникацията. Ако Козирозите не контролират емоциите си, ще вдигнат голям скандал в средата на месеца.

Дева

През този месец Девите могат да разберат погрешно нечии намерения – и ще го правят много пъти. Те ще бъдат бесни без причина или ще бъдат дълбоко тъжни в продължение на седмици. Едва през май ще открият, че другият изобщо не е искал да ги нарани. Те също ще изпитват тъга от развитието на събитията.

Рак

Пълнолунието ще се отрази зле на всички Раци, които напоследък предпочитат да живеят в миналото, вместо да се фокусират върху настоящия момент. Ако сега започнат да идеализират миналото, ще съжаляват горчиво. Няма да оценят близките си и ще им липсва някой, който отдавна не го заслужава.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: