Тези зодии ще усетят най-силно настъпващото пълнолуние. По-добре не ги провокирайте

Тези зодии ще усетят най-силно настъпващото пълнолуние. По-добре не ги провокирайте

Хората от тези зодии ще бъдат неспокойни и свадливи по време на предстоящото пълнолуние. По-добре е сега да не ги провокирате, защото може да изгубят контрол над поведението си.

Пълнолуние 7 януари 2023 г. – хороскоп

Какво ще ни донесе Вълчата Луна? На 7 януари на нощното небе ще се появи първото пълнолуние за 2023 г. Ще се появи на фона на съзвездието Рак, който е един от най-емоционалните зодии. За някои от вас това може да означава емоционални проблеми. Други, от друга страна, ще се раздразнят, което ще ги направи конфликтни и трудни за общуване. Струва си да знаете с кого е по-добре да не се забърквате сега. Според астролозите пълнолунието в Рак ще се отрази най-много на тези зодии Скорпион, Риби и Близнаци.

Хороскопът за пълнолуние на 7 януари 2023 г. съдържа предупреждение за тези зодии. Могат да провокират спорове:

реклама

Скорпион

Зодия Скорпион ще се чувстват неудовлетворени от живота. Те ще започнат да усещат, че нищо не им върви. По време на пълнолуние може да се чувстват самотни и неразбрани. Те ще загубят способността си да преценяват ситуациите справедливо, така че може да нападнат някой близък до тях. Дори самите те да забележат, че се държат нерационално, няма да могат да се контролират. Те няма да са в добро настроение до следващата седмица.

Риба

Сега Рибите ще загубят самочувствие и ще спрат да се чувстват добре в компания. Може да изпитват затруднения в общуването и дори най-малката критика ще ги изпрати в дълбока криза. Ще имат склонност към преувеличаване, което ще ги кара да драматизират при всяка възможност. Ако обаче получат подкрепа от партньор или приятели, бързо ще възвърнат самообладанието си.

Близнаци

Близнаците ще почувстват натиск от околната среда, но няма да са склонни да отговорят на нечии очаквания. Вместо това те ще решат да се разбунтуват и да покажат какво мислят за всичко това. Достатъчно е някой да започне да се оплаква от нещо и със сигурност ще избухнат. Те ще предизвикат голям бой, след който няма да искат да се извинят за думите си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: