Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Тези приятели от зодията дават съвети, които те самите не следват

Мъжете и жените от тези зодии обичат да наставляват другите. Те обаче често говорят за собствените си недостатъци.

Приятелите с тези зодии с радост дават съвети на другите. По-късно обаче се оказва, че и те самите правят същите грешки.

Често пъти се дразним от собствените си недостатъци в поведението на другите хора. Приятелите от тези зодии бързо ги забелязват. Не се сещат обаче, че почти всеки ден правят същото. Предпочитат да се съсредоточат върху критикуването на приятелите си.

Жените и мъжете от тези зодии инструктират приятелите си по въпроси, върху които самите те нямат контрол:

Близнаци

Близнакът често обяснява на другите, че според него живеят във фантастичен свят и изобщо не виждат реалността. Опитва се да им обясни, че по този начин лъжат себе си. Когато види как близките му бягат във въображението, той се дразни. Той обаче прави същото почти всеки ден.

Овен

Зодия Овен инструктира другите почти на всяка крачка да не бъдат прекалено горди. Твърди, че никой на всяка цена не бива да привлича вниманието върху себе си и да се изтъква излишно, защото може само да се подиграва. Въпреки това няма ден в живота му, в който да не се опитва да бъде център на внимание. Приятелите му може да открият, че им дава съвети за скромност, защото иска да бъде единствената знаменитост в компанията.

Скорпион

Скорпионът често дава съвети на другите относно организацията на ежедневието, храненето и поддържането на здравето. Особено когато някой от приятелите му трябва да поддържа определена дисциплина, той е охраняван от него на всяка крачка. По-късно обаче се оказва, че самият Скорпион продължава да нарушава правилата, които ви е убедил да следвате. Той просто предполага, че може да си позволи повече.