Това е най-тъжната зодия

Това е най-тъжната зодия

Коя зодия е най-тъжната в хороскопа? Това е Дева, родена през септември. Според астролозите има най-голяма склонност към изпадане в меланхолично състояние.

Дева – най-тъжният знак на зодиака. Тя никога няма да бъде щастлива
Сред всички знаци на зодиака има само един, който се отличава с най-голямо отвращение към света. Трудно му е да повярва във възможностите си и да следва мечтите си. Винаги очаква нещо да се провали. Рядко се отваря пред другите, защото се страхува от отхвърляне и се срамува от недостатъците си. Астролозите смятат, че най-малко шансове за късмет има зодия Дева – тя е най-меланхоличният знак в целия хороскоп.

Това е най-тъжният знак от зодиака

Мъжете зодия Дева, а и жените Дева не се усмихват често. Те говорят рядко, така че могат да изглеждат или високомерни, или екзалтирани. Всъщност те отчаяно се опитват да скрият тъгата и страха си от света.

реклама

1. Прекомерна самокритичност

Хората зодия Дева никога не се чувстват доволни от себе си. Сякаш се чувстват вътрешно принудени да критикуват действията си на всяка крачка. Те все още смятат, че хората им мислят лошото – винаги, когато бъдат наранени от някого, те обвиняват само себе си.

2. Склонност към песимизъм

Девите не могат да повярват, че някога могат да бъдат щастливи. От ранна възраст до дълбока старост те вярват, че трябва да подобрят нещо в себе си, в противен случай ще развалят всичко, което е ценно в живота им. Те могат да напуснат мечтаната работа или връзка с любим човек, само защото се страхуват да разкрият недостатъците си. Дълбоко в себе си те вярват, че не заслужават уважение и одобрение. Имат чувството, че никой не ги харесва.

3. Спомени от миналото

Според астролозите има още една причина хората зодия Дева често да изпадат в депресия. Те носят бремето на спомените на своите предци. Болезнените преживявания на миналите поколения остават в спомените им и тровят подсъзнанието им.

Девите се чувстват неразбрани от обкръжението си. Те са надарени с висок интелект, което често ги кара да изглеждат горди и високомерни. Всъщност обаче се чувстват самотни сред хората. Липсва им любим човек, с когото да говорят и да споделят мислите си. Въпреки това, тъй като се страхуват да поемат рискове във връзките, те прекарват по-голямата част от вечерите си сами.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: