Топ 3 на най-злите жени в зодиака

Топ 3 на най-злите жени в зодиака

Понякога срещаме жени, които са подчертано неприятни, отмъстителни, завистливи и злобни. За такива представителки на нежния пол се казва, че са зли вещици, вампири и други подобни. Тези три знака от зодиака могат да се похвалят в негативен смисъл като най-злите жени. Ще се озовете ли сред тях?

Скорпион

Нищо чудно наистина. Според звездите Скорпионите винаги са на преден план, когато става дума за отмъщение, завист, нечестно поведение. Скорпионите имат много добри черти на характера и ще стигнат до всичко, за да помогнат на своите близки. Въпреки това, те могат да използват наистина тежки оръжия срещу хора, които не харесват. Ще копаят дискретно дупки, ще измислят сладък план за отмъщение, ще използват различни видове бомби със закъснител – на това са способни дамите Скорпион.

Близнаци

Жените от тази зодия са най-големите клюкари в целия зодиак. Обичат да говорят за другите, интересуват се от всичко и всички. Нито един морален скандал няма да убегне от вниманието им. Те също имат много знания, водят интелигентни и интересни разговори, хората трудно се отегчават с тях. Проблемът започва, когато жената Близнаци ви намери за враг по една или друга причина. Тогава това ще ви превърне в главен герой на много не винаги верни клюки. И всичко това, за да ви оклеветят и елиминират от обкръжението ви.

реклама

Лъв

Лъвиците всъщност са една от приятните зодии в зодиака. Те често са готови и смели да помагат на другите. Те са готови да се борят с всяко зло и несправедливост, за да защитят своите приятели и близки. Въпреки това, жена Лъв, която е била малтретирана от някого, се превръща в див звяр, който ще атакува бързо, брутално и по такъв начин, че ще се пролее кръв (поне метафорично). Никоя друга жена не може да изрази най-лошите си чувства с такива думи. Една лъвица може да каже „да“, за да унищожи наистина опонента си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: