Хороскоп за 2024 г. за всички зодии! Плутон вещае ново начало

Хороскоп-за-2024-г-за-всички зодии-Плутон-вещае-ново-начало

В този годишен хороскоп ще намерите прогнози за 2024 г. за всичките дванадесет зодии. Това ще бъде интензивно време, което ще премине под влиянието на Плутон – планетата на новото начало и затварянето на стари дела.

Как ще се отрази на живота на всяка зодия? Ето подробен годишен хороскоп за 2024 г., която ще бъде под покровителството на Плутон.

Влиянието на Слънцето през 2024 г. за зодиакалните знаци

Щастливите знаци през 2024 г. включват всички хора, родени под зодия Близнаци. Защото Юпитер, класическата планета на щастието, се премества в зодиакалния знак на Близнаци на 26 май и остава там през останалата част от годината.

реклама

Другите два въздушни знака, Везни и Водолей, също се възползват от позицията на Юпитер и получават малко късмет от време на време.

2024 година е белязана основно от действието на Слънцето. Представлява по-голяма жизненост и радост от живота, но също така насърчава нашето саморазвитие.

Това се подчертава и от Юпитер, който през май влиза в пъргавия и комуникативен знак Близнаци. Той винаги ще ви насърчава да преосмислите подхода си към живота.

Вижте още: Хороскоп за декември 2023: Марс връща енергията за действие, а Юпитер гарантира професионални успехи

Хороскоп за 2024 година- годината на Плутон и Слънцето предвещават ново начало

Плутон ще влезе във Водолей през 2024 г. и предвещава много промени. Реалните промени водят до непредвидими и често нежелани събития.

Трансформациите, наложени от външния свят, са разнообразни. Под влиянието на Плутон има революция във Водолей. Часът на обновлението удари.

Трябва да разрушите старото, за да възстановите новото. Този транзит заслужава специално внимание. Това е време на въпроси, решения и първи, важни стъпки. Струва си да проявите смелост и силна воля.

Плутон създава необратимо объркване. Под влиянието на тази планета е практически невъзможно да промените курса или да се противопоставите на чувствата си. Това, което изглежда разрушително, ще се окаже много градивно.

Що се отнася до чувствата, ще има осъзнатост и важни решения. Под управлението на Плутон умствената сила остава изключително положително качество.

Инстинктът и дълбочината на чувствата ще станат силно развити. От своя страна негативните проблеми, които могат да излязат наяве, включват самоунищожение и страх. Плутон е синоним на независимост, сила и енергия в действие.

Хороскоп 2024 – Овен

Любов: Предстоят вълнуващи времена за зодия Овен. Страхотни емоции през януари, романтични моменти през март.

Май не само дава възможност за разрешаване на конфликти, но и носи много вълнуващи моменти, свързани с Марс.

За необвързаните Овни, лятото е идеалното време да се влюбят. Но къде е тази добра приятелка, която да те посъветва и да ти каже кой е искрен – когато сърцето ти бие, но умът ти се изключва.

Тази приятелка се казва Венера и можете да разчитате на нейната подкрепа. Вътрешен глас ви предупреждава или ви дава зелена светлина.

Необвързаните флиртуват като световни шампиони, играта с огъня е твърде привлекателна, за да устоите.

През октомври и ноември нещата стават наистина вълнуващи. Венера привлича огнения Стрелец. Тогава възниква въпросът: наистина ли бившият партньор е нещо от миналото, струва ли си да се борим за него и да дадем нов шанс? Отговорът е да.

Кариера: Раят е с Овен, буквално. Юпитер в края на май ще ви даде безплатен пропуск за експерименти: можете да опитате каквото ви харесва.

Слънцето ще позлати всичко, което правите. Освен това гарантира, че няма да излезете сляпо с някаква абсурдна идея, а само да инвестирате енергията си във важни въпроси.

От професионална гледна точка ноември и декември предлагат много възможности да подобрите текущото си състояние.

Юпитер вдъхновява творческия дух. Въпреки това, преди да предприемете действие, планирайте внимателно стъпките си.

Хороскоп 2024 – Телец

Любов: Що се отнася до партньорството и любовта, Телците ще намерят удовлетворението, което търсят.

През февруари и от средата на март 2024 г. Венера има някои прекрасни изненади. Необвързаните могат да разчитат на интересни срещи. Когато през май Венера е във вашия знак, вие ще видите любимия човек в друга светлина и ще откриете съвсем нови прелести в него.

Хората, живеещи сами, имат по-високи очаквания. За щастие вие ​​наистина срещате такива хора. Благоприятните звезди гарантират това.

Когато Марс се изравни с вашия знак през ноември и декември, недоразуменията и конфликтите се прокрадват и стават по-чести.

Понякога дори ще поставите под въпрос връзката си. Но помнете: Бурята изчиства въздуха и вие получавате яснота. Краят на годината завършва със страст и влюбване.

Кариера: Телецът ще почувства лек дискомфорт, повтарящо се недоволство и натрапчив въпрос: Това ли е всичко…? Уран, причината за подобни въпроси, се намира във вашия зодиакален знак. Но през 2024 г. под въздействието на слънцето то ще стане наистина силно. Като Телец вие искате повече и чувствате, че можете повече. Юпитер също има големи планове за вас през първата половина на годината . Тази щастлива планета иска да се усъвършенствате, да печелите повече, да израснете в лидер и най-накрая да използвате своите таланти. Сатурн ще свърши останалото, създавайки вид „тунелна визия“ по отношение на кариерата ви през годината. Имаш цел и подчиняваш всичко останало на нея.

Хороскоп за 2024 – Близнаци

Любов: Близнаците имат широки интереси и не могат да се наситят на нови открития, преживявания и приключения.

Те винаги имат приятели, които са важни и които никога не искат да ги пропуснете в живота си. Как можете да очаквате да се посветите на специален човек, който изисква вашето време и внимание и който в крайна сметка ви забавя?

Особено след като искате отново да се поддадете на спонтанен импулс. Но има и друга ваша страна, тази, която тайно копнее за сигурност и близост.

И точно това ще се случи през 2024 г. Със Сатурн искате и чисти отношения, ще осъзнаете, че искате да имате някого до себе си. Дори в дългосрочни връзки въздухът изведнъж отново искри като шампанско.

Нямате нужда от много думи, само дълбок поглед. През юли необвързаните са в лудост от флирт, но това са само случайни закачки. През есента нещата стават много сериозни и една среща може да преобърне целия ви живот.

Кариера: Хороскопът за 2024 г. за Близнаци има какво да предложи. Особено от май, когато Юпитер ще бъде във вашия знак, ще сте още по-решителни да преследвате оферти и да давате всичко от себе си, за да успеете.

Много Близнаци също ще решат да продължат обучението си. Юпитер не само мотивира, но ще ви отведе по правилния път и по този начин към успеха. Само април е малко труден. Струва си да останете спокойни. Приливът отново се обръща с много бързи темпове.

Хороскоп 2024 – Рак

Любов: Как се чувствате е това, което излъчвате. Следователно можете да очаквате, че ще имате страхотни любовни преживявания през 2024 г.

Нептун ви дава магическа аура, която омагьосва другите. Ще излъчвате това, за което хората копнеят: надеждност, нежност, вътрешен мир.

Определено ще създадете партньорства, в които се чувствате разбрани, приети, признати и обичани. Ако вече имате връзка, отново ще почувствате, че правилният човек е до вас. От октомври звездите предвещават особено вълнуваща есен.

Кариера: 2024 година може да се нарече „върхът зове“ за зодия Рак. Силата и издръжливостта по пътя нагоре идва от Слънцето, управителят на годината. Сатурн предоставя ясни знаци и сигнали относно вашия път.

Освен това Уран задейства желанието за себереализация: искате повече – повече пари, повече отговорност, повече влияние.

Юпитер ще ви носи късмет до края на май. Така че през следващата година направете всичко, което планирате отдавна. 2024 ще бъде щастлива година.

Хороскоп 2024 – Лъв

Любов: С владетеля на новата година животът ще бъде забавен за зодия Лъв. Това автоматично се отразява на любовния ви живот: излъчвате щастие – и другите веднага се интересуват от вас.

Щедрост и оптимистична природа излъчват и предизвикват приятна изненада сред околните. През 2024 г. определено никога няма да останете сами за дълго. Същото важи и за двойките.

Ще правите неща заедно по-често, ще се желаете един друг, ще бъдете нежни. Но най-важният момент от годината се пада през лятото.

Любовта цъфти като красива роза. Ще почувствате, че отново сте заедно и ще планирате бъдещия си съвместен живот.

Кариера: Неясната финансова ситуация ще стане ясна в началото на годината. Благодарение на Меркурий можете да организирате финансите си така, че те отново да осигурят финансова стабилност.

Юпитер задвижва и изважда най-доброто от вас. Вие ще бъдете непобедим човек, който наистина успява във всичко.

През май ще знаете как да убедите другите в себе си. Юли е точното време, ако искате да продължите образованието си.

Хороскоп 2024 – Дева

Любов: Вашият хороскоп за 2024 г. е впечатляващ, когато става дума за любов. Време е за нежни прегръдки и повторно влюбване.

В любовта ще чуете много красиви думи, ще има много изявления в любов. Какво вълнуващо време! Ако сега срещнете чувствителен Рак или страстен Скорпион, нещата може да станат доста сериозни до юни. Но все още има Сатурн, който ви забавя.

Венера излива своя рог на изобилието през август и октомври. Сега е необходима вашата инициатива, за да възстановите динамиката на отношенията. Направете първата крачка и очаровайте любимия човек като в първия ден.

Любовните жестове, малките подаръци или просто повече време заедно често ще направят чудеса и ще ви позволят да избягате от ежедневието.

Кариера: Девите имат добър усет как да умножат финансите си. Вие сте пълни с енергия и нямате нищо против да напълните портфейла си с почасова работа. И ще получите първия си шанс от средата на януари.

Вашият инстинкт и постоянство са особено възнаградени през 2024 г. Имате правилен усет за всичко, което носи успех и пари. Вашите аргументи са убедителни, когато искате увеличение на заплатата или банков заем.

Хороскоп за 2024 – Везни

Любов: В началото на годината Венера се усмихва мило на Везните. Любовният живот е проектиран според вашите харесвания, нужди и желания.

Ако връзката ви вече не е толкова добра, можете да използвате звездите и да внесете повече огън в нея. Особено в периода от 5 април до 29 април 2024 г., Везните имат всички предимства, необходими за една удовлетворяваща връзка.

Техният чар е просто неустоим и затова необвързаните през май и юни имат най-голям шанс най-после да потънат в прегръдките на човека, който наистина им подхожда.

Най-доброто време за годежи, сватби и семейно планиране е септември. Скъпи Везни, флиртът може да излезе извън контрол между средата на октомври и средата на ноември, така че бъдете внимателни, ако все още имате връзка.

Кариера: Юпитер има положително влияние върху професионалните и финансовите цели. Където и да оперирате. Излъчвате увереност и всички се радват да работят с вас.

Вие сте особено добри с парите и недвижимите имоти. В зависимост от това на колко години сте, Юпитер може да ви помогне да обзаведете дома си, да осигурите пенсионирането си или да си намерите работа.

През юли офертата пристига точно навреме. Благодарение на Меркурий можете да договорите дори условия. Друга страхотна възможност идва през август.

Хороскоп 2024 – Скорпион

Любов: През 2024 г. определено няма да се чувствате самотни. Няма да се оплаквате и от липса на внимание. Социалният ви живот ще се засили и приятелският ви кръг наистина ще се обогати. Пълно е с нови заинтересовани.

През август ще има нова вълнуваща връзка. С вашия чар и силна аура вече можете да постигнете почти всичко, което пожелаете. Светът лежи в краката ти.

Дори през октомври самотните Скорпиони могат да намерят връзка, характеризираща се с дълбоко разбиране и силна обич. Сега нещата могат да станат сериозни, когато става въпрос за трайна любов.

Кариера: Имате добро усещане кога нещо не е наред. Веднага виждате, когато някой иска да се възползва от вас или да ви измами. И този подарък може да ви отведе много далеч през 2024 г.

Юпитер ще се погрижи никога да не пропуснете друга възможност. Просто не трябва да се колебаете или да се страхувате и да се възползвате от шанса си веднага.

През ноември веднага разпознавате какво трябва да се направи и ясно си поставяте за цел да напреднете в кариерата. И ще успеете. Една на пръв поглед случайна среща помага и носи щастие.

Изведнъж се появяват невъобразими възможности, докато Марс ви насочва към правилното място в точното време.

Хороскоп 2024 – Стрелец

Любов: През 2024 г. силните чувства на любов ви държат в напрежение и понякога дори ви отвличат от работата.

През април също ще бъде диво и подвижно. Най-важното събитие ще бъде края на май 2024 г., като захлаждането ще настъпи през август.

Но това, което първоначално изглежда като загуба на радост от живота, скоро ще се окаже обогатяване.

Използвайте всяка възможност, за да изразите чувствата си. Прашните връзки могат да се възползват от брилянтната Венера през декември и да получат нов тласък с нейна помощ.

Кариера: Вие сте оптимист и имате ведро настроение, което ще стане още по-видимо през 2024 г. Точното време за Стрелците да реализира идеите си.

Усещате, че нещо важно ще се промени. Внезапна, изненадваща печалба или неочакван спад ще ви освободи от грижи.

Най-доброто време за вас започва в средата на май, когато Юпитер е в благоприятна позиция.

Можете също така да направите наистина голям преврат на работа. Може би през 2024 г. ще започнете и собствен бизнес.

Така или иначе, вие сте готови да излезете от утъпкания път.

Хороскоп 2024 – Козирог

Любов: Вероятно често сте забелязвали, че има моменти в живота, когато имате изключителна харизма и получавате необичайни комплименти. Точно това прави Плутон като управител на годината.

Той буквално насочва потенциални партньори в живота ви, за да можете да се срещнете.

Така необвързаните сред вас могат да се подготвят за промяна на статуса през 2024 г. По-специално Нептун може да се представи по-добре през новата година.

Тази планета само изглежда бавна, но е изключително интензивна. Връзките ви ще станат по-дълбоки, по-щастливи и по-удовлетворяващи.

Кариера: Козирозите идват с правилната идея в точното време през 2024 г. Вие сте свободни от обичайните и традиционни мисловни модели. Умът ви е ефективен и пълен с творчески идеи.

Благодарение на Уран внезапно ви хрумва гениална идея, която носи пари. Вашите източници на вдъхновение са природата, изкуството и семейството. Черпиш сила от него.

Това, което правите, ще се превърне в източник на пари през 2024 г. Ще срещнете хора, които ще ви помогнат да развиете кариерата си, а хобито ви може да се превърне в доходоносен източник на доходи в края на годината.

Но не позволявайте на малък провал през есента да ви извади от коловоза.

Хороскоп 2024 – Водолей

Любов: Водолеят е по-търсен от всяка друга зодия. Това е така, защото Юпитер ще бъде в благоприятна позиция от края на май и ще ви осигури прекрасна аура.

Дали ще решите да имате нов роман на всеки два или три месеца или ще решите да се обвържете с постоянна връзка, разбира се, зависи от вас. Какво прави Сатурн? Прави важен първоначален избор.

Сърцеразбивачи и хора, които са само повърхностни, но отричат ​​останалата част от вас, дори не се доближават до вас. Това, разбира се, автоматично намалява броя на кандидатите.

Кариера: Вие сте художник на живота, който знае как да създава страхотни неща от малки елементи. Вашият творчески талант може да ви отведе далеч напред през 2024 г. Сега можете да печелите пари от разнообразните си таланти.

Просто трябва да излезете от рутината и да планирате време, което можете да отделите за развитие. От края на май 2024 г., когато Юпитер ще бъде в благоприятна позиция, нещата ще напреднат значително.

Ще станете изключително ефективни и другите хора около вас няма да могат да помогнат, но да бъдат изумени.

Хороскоп 2024 – Риби

Любов: Като Риби вие сте безнадеждно романтични. Едва в ежедневието си проличава колко дълготрайна е всъщност една връзка.

Ако не желаете да замените партньора си, включително неговите или нейните странности и особености, за никой друг човек на света, тогава това наистина е любов. И това е, което преживявате през 2024 г.

Особено през февруари, март и май ще имате възможност да въведете повече прозрачност в личния си живот. Кой трябва да е до теб, кой те приема на сериозно?

През юни и юли ще опознаете любовта си: или ще откриете нова, вълнуваща страна на любимия си, или ще завладеете нечие сърце с буря.

Насладете се на това прекрасно усещане да се носите в облаците.

Кариера: В началото на годината трябва да внимавате да не затънете и да започнете твърде много наведнъж. До средата на годината амбициите ви нямат граници.

Благодарение на Юпитер можете да спорите и да преговаряте и винаги сте една крачка пред другите.

Имате страхотни перспективи и можете да очаквате повишение. Вече не можете да бъдете измамени с празни обещания.

През септември и ноември 2024 г. не си струва да криете таланта си, защото понякога сте по-добри от другите и сега трябва да го оцените.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: