Четирите зодии, които обичат да похапват

Четирите зодии, които обичат да похапват

Те са гастрономи и много обичат да ядат. Но начинът, по който подхождат към храненето, е съвсем различен. Кои зодии наистина обичат да похапват?

Овен

За Овен най-важното нещо в храненето е тръпката от вълнението, докато той изследва неизвестното. Именно той ще бъде първият, който ще опита пържени щурци в Мексико, жабешки бутчета във Франция.

Телец

Истински познавач. За зодия Телец най-добрата среща е тази, която се провежда в ексклузивен ресторант. Чувстват се добре и на празник, където масата е пълна с последователни ястия, а всички около тях се наслаждават на храната. Те обичат да имат пълни кореми и чувстват, че консумират най-висококачествените ястия.

реклама

Везни

Човек зодия Везни намира две важни ценности в храната – форма на близост с членове на семейството или други хора и естетическо угощение. Нейните ястия трябва да са цветни, приятни за окото, красиво декорирани. Тогава Везната е в стихията си. Жилищното й пространство става красиво и тя може да споделя времето си с тези, които обича.

Лъв

Лъвовете обичат партита и банкети. И тогава те не се интересуват от чинии, пълни с месо, а по-скоро от всички онези малки, елегантни предястия върху богато украсени чинии. Лъвът обича да смесва различни вкусове и да усеща, че някой се е погрижил сетивата му да бъдат стимулирани от вкусна храна.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: