3 зодии ще бъдат засегнати от негативна енергия този уикенд

3 зодии ще бъдат засегнати от негативна енергия този уикенд

Този уикенд не всеки ще успее да се отпусне в почивните дни. 3 зодии ще бъдат засегнати от негативна енергия и ще трябва да се изправят срещу нея.

Уикендът наближава и всички се надяваме на приятно изкарване и блажен релакс. За съжаление, не всеки ще може да направи това. Хороскопът за уикенда 15-17 септември 2023 г. ясно показва, че 3 зодии ще бъдат засегнати от негативна енергия, която ще ги удари тежко.

Съдбата със сигурност няма да бъде благосклонна към тях, така че трябва да останат нащрек.

реклама

Овен, Везни, Водолей – тези зодии ще бъдат засегнати от негативна енергия

Ще продължим да усещаме енергията на Новолунието в Дева и този уикенд. А този е особено неприятен за 3-те зодии. Все пак трябва да се признае, че те няма да си помогнат сами и ще трябва да се справят с последствията от действията си.

Овен

Овенът ще трябва да си понесе последствията. Бунтът и отказът да бъде повлиян от другите води до негативи. Той трябва да признае, че е бил свръхчувствителен, иначе няма да може да го обясни и да подобри някои от отношенията си.

Везни

Везните ще бъдат депресирани от енергия, която ще започне да ги завладява. Всички наоколо ще се забавляват, но Везните изобщо няма да искат да го правят. Ако не го преодолеят, ще се затворят в черупката си и напълно ще се изолира от другите, което само ще ги накара да се почувства по-зле. Понякога щастието има нужда от помощ, защото нищо не идва от само себе си.

Водолей

Водолеят отново ще покаже истинското си лице. Той ще започне да гледа предимно себе си, което не е благоприятно за връзките му. Трябва да внимава, защото ако прекали, със сигурност ще загуби всичко, което го интересува. И съдбата сега не е благосклонна към него, така че той е оставен на себе си и собствените си задръжки. Въпросът е дали ще успее.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: