3-те зодии, които могат да отблъснат негативната енергия

3-те зодии, които могат да отблъснат негативната енергия

Всеки от нас има собствено енергийно поле. Ако не е достатъчно силен, може да се използва, за да повлияе на хората, за да им наложи свои собствени правила. Вероятно сте усетили, че при контакт с някои хора има намаляване на енергията и липса на хумор. Всичко това е следствие от негативни влияния.

Има обаче хора, които могат да отблъснат негативната енергия. И което е интересно, много често те не го осъзнават.

3. Козирог

Козирозите са доста практични. Те не се занимават с езотерика. Козирозите се основават само на факти. Те винаги имат собствено мнение и никога няма да се противопоставят на собствените си правила.

реклама

Когато Козирозите почувстват, че общуването с човек не е приятно, те веднага се опитват да прекратят разговора. Освен това има нещо, което ако някой завиди на Козирога или му пожелае лоши неща, всичко бързо ще му се върне.

Освен това такъв човек няма да има достатъчно сила и може да се разболее. Затова е по-добре да не се изпречвате на пътя на Козирога.

2. Близнаци

Близнаците много лесно намират общ език, дори и с напълно непознат. Хората от тази зодия могат да прекарват много време в разговори – те наистина го обичат. По време на разговора Близнаците подсъзнателно се освобождават от негативната енергия. Правят го много лесно.

Близнаците знаят как да изградят непроницаема стена около себе си, която да върне всичко казано обратно на човека, с когото говорят в този момент. Близнаците не обръщат внимание на критиката и сарказма. Те могат да изтласкат цялата негативна енергия обратно.

Най-добрата защита е атаката, което е правилото, което Близнаците следват. Това им помага да устоят на натиска на другите и не позволява на никого да им нарежда.

1. Риби

Въпреки че хората от зодия Риби са много чувствителни към света около тях, те не го показват. Те имат свое вътрешно убежище и знаят как да се скрият там.

Рибите могат да загубят фокуса си върху разговор с човек, така че дори да не разберат за какво става въпрос. Рибите се държат по този начин, когато разберат, че човек е източник на негативна енергия.

Ето как Рибите се крият във вътрешния си пашкул. Често Рибите могат да изтласкат негативна енергия към човека, с когото говорят. Правят го на подсъзнателно ниво. Затова е по-добре да не експериментирате с хората Риби

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: