4-те най-красиви зодии, според астролозите

4-те най-красиви зодии, според астролозите

Според италиански астролози степента на нашата привлекателност е записана в звездите и зависи от дадения знак на зодиака. Каноните на красотата могат да се променят като калейдоскоп, но хората, родени в тези специфични месеци, трябва да излъчват специален сексапил. Работи ли?

Според класация, съставена от експерти, четирите зодии оставят останалите далеч назад по своята привлекателност.

Най-красивите зодии

Стрелец

Експертите оцениха зодиите по десетобалната система. Първото място в сравнение с максималния брой от 10 точки зае Стрелецът. Хората, родени между 21 ноември и 21 декември, са признати от астролозите за ходещи идеали, на които всички се възхищават. Стрелците се характеризират с необикновена красота и неприкрита грация. Умеят да съблазняват с поглед, имат перфектно лице и оформено тяло.

реклама

Стрелецът обаче не е единственият знак от зодиака, получил възможно най-високата оценка от експертите.

Телец

Телецът е на първо място в тази класация. Мъжът от тази зодия може да бъде толкова красив, че жените да припадат, когато го видят. Работи и обратното. Жените, родени между 20 април и 21 май, могат да участват с голям успех в състезанията за Мис Свят. Телците се характеризират с универсална красота, в която всеки може да намери нещо за себе си. В същото време ефектният им външен вид може да им създаде впечатлението, че са някак самонадеяни.

Лъв

Следващото място в класацията по зодиакална красота е за зодия Лъв. Деветте получени точки означават, че хората, родени между 23 юли и 23 август, са изключително красиви, но не прекалено натрапчиви. Лъвовете също се харесват на всички, но външният им вид е по-отличителен от този на универсалните Стрелец или Телец. Най-голямото предимство на хората от тази зодия е истинската скромност, която рядко се среща при толкова привлекателни хора.

Близнаци

Близнаците също събраха същия брой точки като Лъв. Разликата обаче е, че хората от тази зодия изглеждат по-добре, колкото по-малко се грижат за себе си. Косите без прическа, леко разхвърляните дрехи и естествеността им придават още повече чар. Посещението на фризьор или козметик може да накара Близнаците да изглеждат твърде изкуствено.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: