7 неща които правят жената красива

красива жена

Много жени смятат, че ключът към красотата се крие в несесера пълен с гримове.

Има милион и една причини, поради които жените вярват в това: в днешно време все повече оценяваме хората по външния вид и средствата за масова информация подкрепят това, а големият бизнес печели парите си безсрамно, насърчавайки жените да купуват техните чудодейни продукти.

Истината е, че красивото излъчване не идва от червилото, спиралата или четката за руж.

реклама

Следните седем фактора създават по-трайно впечатление, отколкото грима който използвате:

1. Страст

Жената, която няма страст, е една скучна жена. Понякога животът може да ви смаже като камион, и да преобърне живота ви. За жената е трудно да намали скоростта и да отдели време, за да направи нещата, които наистина й доставят радост, но когато тя пренебрегва частта от себе си, която я възпламенява, тогава тя не може да бъде пълноценна на сто процента.

Жена, която отделя време за нещата които я правят щастлива, каквито и да са те, разбира, че животът е твърде ценен и трябва да се наслаждава на всеки един момент от него.

Жената, която се радва на всичко, което животът може да и предложи е жена, на която другите се възхищават. Защо? Защото страстта е заразна. Наблюдаването на някой, който преследва мечтите си, е почти най-красивото преживяване, което хората могат да имат.

2. Състрадание

Жената със студено сърце може да обича, но кой обича нея? Помислете за това.

Ако една жена не е в състояние да съчувства на другите, кой ще изпитва състрадание към нея?

Състраданието, независимо дали е към майка, любим, колега, ментор или приятел, е лепилото, което поддържа връзките здрави.

Жена, която разбира как да дава и получава любов, е много по-желана от жена, която няма кой да пощади.

3. Ум

Съществува едно твърдение, че красивата жена не е умна. Всъщност този стереотип осъжда жените по два начина, защото изводът е, че умните жени не са красиви.

Ако една жена изглежда твърде привлекателна, тогава тя не може да има висок умствен капацитет, а ако е прекалено умна, тогава не може да бъде красива. Жена, която не отделя време да усъвършенства ума си, е като писателка, която никога не чете книги.

Пренебрегването на нечий интелект е подобно на репликата: „Не е нужно да разбирам света – светът трябва да ме разбира!“ Животът не работи така.

Стремежът към знание и истина е не само привлекателен, но и съществен за нашето съществуване. Знанието е овластяване, а овластяването е секси.

4. Забавна

Жената може и ще вкуси разочарование в живота си, както всички останали. Въпросът е, че чувството за признателност за всичко, което животът може да предложи, е по-привлекателно, отколкото безмилостно да се придържате към рутината и да приемате възможностите на живота за даденост.

Ако една жена не може да се отпусне достатъчно, за да направи спонтанна разходка с детето си или да изпее любимата си песен под душа, кой би искал да бъде с нея?

5. Упоритост

Нищо не е по-красиво от жена, която отказва да се откаже. Упоритостта, независимо дали е в кариерата, брака или физическото здраве, е вдъхновяваща. Светът обича бойците. Устойчивостта не е свързана с контрола на жената или отказа да отстъпи контрола на друг. Става въпрос за вярването, че животът никога не може да я победи, освен ако тя не си позволи да бъде победена.

6. Увереност

Говорейки за красота, нека поговорим за самохвалство. Има тънка граница между хваленето и увереността. Търсенето на похвала в името на егото не е просто егоистично – това е грозно.

Увереността не е в това да искаме другите да ни забележат и да ни казват колко добре изглеждаме, говорим, мислим или действаме. Доверието е свързано с това, че една жена се чувства горда от това как изглежда, говори, мисли или действа.

Жена, която не се нуждае от успокоението на други хора, за да й помогне да почувства тази гордост в себе си, е безкрайно по-привлекателна от жена, която непрекъснато търси одобрението на другите.

7. Енергия

И накрая, най-красивото качество на красивата жена може да бъде обобщено от общия ефект на всичко по-горе. Това е нейната енергия. Жена, която има несравнима жизненост, е и трябва да бъде идолизирана.

Когато една жена следва своята страст, проявява състрадание, преследва интелекта си, запазва усещането за приключение, не се отказва и повярва, че е достойна, тогава нейната енергия ще бъде искрата, която озарява всички и всичко около нея.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от КРАСОТА: