Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Дамите от тези зодии имат нужда от по-възрастен партньор

Собствениците на тези зодии се нуждаят от връзка със зрял мъж, който да им помага в ежедневието. Често не могат да се справят сами.

Жените от тези зодии трябва да имат по-възрастен партньор, те често се чувстват объркани и несигурни. Присъствието на силен мъж им действа успокояващо. В компанията на своите връстници те могат да бъдат стресирани и тъжни.

Следователно според астролозите те трябва да имат връзка с някой, който е по-възрастен от тях.

Жените от тези зодии се нуждаят от мъжки грижи

Представителите на тези зодии са най-щастливи в отношенията с по-възрастен партньор:

Близнаци

Жената зодия Близнаци иска мъж, от който да научи нещо. Този, който не може да й го предложи, й се струва скучен. Тя би искала да бъде с някой, който ще поеме отговорност за нея и ще води живота й. Най-добре ще й бъде с интелигентен и опитен партньор в живота.

Дева

Жената Дева мечтае за някой, който ще я приеме такава, каквато е. Тя знае, че нито един партньор няма да издържи дълго в нейно присъствие, ако има склонност да лъже другите. Автентичността и зрелостта я привличат като нищо друго. В компанията на връстници тя често се чувства смутена, а с по-възрастен мъж придобива вяра в истинската любов.

Везни

Дълбоко в себе си тя остава малко момиченце до края на живота си. Жената Везни обича да се гушка, а най-добре се чувства, когато заспива в присъствието на партньора си. Тогава остава с впечатлението, че е в безопасност и нищо лошо няма да й се случи. Благодарение на това тя престава да се тревожи за бъдещето си и придобива смелост да действа в съответствие със собствената си интуиция.

Добавете SpiriTell към списъка си с източници (с натискане на бутона "Следване")