Елегантен дамски смарт часовник – Перфектен аксесоар за модерната жена със стил

Елегантен дамски смарт часовник – Перфектен аксесоар за модерната жена със стил

Стилният дамски смарт часовник неусетно се превърна в един от най-желаните, търсени и носени аксесоари от почти всяка дама. В голяма част от съвременните трендове можем да видим този аксесоар на мястото на стандартния дамски часовник или гривна, с които бяхме свикнали. Наистина е чудно колко бързо се променя модата!

Днес смарт часовниците безспорно са се превърнали в незаменим аксесоар, благодарение на куп полезни функции, с които улесняват живота на вече активно спортуващите. Освен това учат начинаещите как да се грижат по-добре за тялото си и да живеят активно и пълноценно. Това далеч не е всичко. Оказва се, че смарт часовниците вече завладяха и модните трендове, превръщайки се в стилен аксесоар за всяка модерна жена, който изпъква с елегантност.

Да, смарт часовниците отдавна не са типично мъжки аксесоар и се вписват с лекота във визията на всяка дама.

реклама

Дамските смарт часовници – Нещо повече от просто елегантен аксесоар

Факт беше, че до преди появата на смарт часовниците използвахме аксесоари, които нямаха голяма функционалност, освен да показват колко е часа. Нещата доста са се изменили от тогава.

Дамският смарт часовник включва куп функции, сред които следене на крачки, сърдечна честота и пулс, качество на съня и фази, изгорени калории, активност през деня, богат набор от различни спортове, съхраняват и възпроизвеждат музика, имат GPS тракер, календар и напомняния за движение през деня.

Голяма част от изцяло дамските смарт часовници и фитнес гривни притежават и други полезни функции, предназначени специално за дамите, като възможност за следене на месечния цикъл, нивата на стрес, включват дихателни упражнения, засичат температурата на кожата и електродермалната активност – главен показател за наличието на физическо или психическо напрежение. С една дума този аксесоар може да се превърне от елегантно допълнение в ежедневната визия, в незаменим помощник всеки ден.

Освен всичко това, смарт часовниците могат да приемат съобщения и обаждания, с възможност за провеждане на разговор или отлагане на такъв. И това без да се налага да вадите смартфона от джоба си, само с едно движение. Известяването обикновено е дискретно, което от своя страна не притеснява хората около вас, особено ако сте на работа или във важна среща.

На практика смарт часовниците са един цял смартфон в умален вид, под формата на елегантен аксесоар, който се увива около китката ви и може да бъде навсякъде с вас.

Изборът на правилния дамски смарт часовник

Покупката на правилния за вас смарт часовник не е лесно начинание. Необходимо да сравните поне няколко модела и да изгледате няколко ревюта преди да заложите на някой вариант.

1. Размери и комфорт

Първото нещо, което трябва да имате предвид, е колко и къде ще носите своя смарт часовник. Ако ще го използвате само от време на време или най-вече по време на джогинг в парка или във фитнеса, то каишката няма значение. В случай, че желаете да го носите и като аксесоар през целия ден и понякога на официални поводи, то трябва да съобразите на първо място с комфорта. Часовникът трябва да ви бъде удобен, лек и с каишка, която не спарва и пасва идеално на вашата китка, без да стои твърде отпуснато или пък да ви стяга. Можете да изгледате няколко видео-ревюта в интернет, които ще ви помогнат с избора на правилния размер смарт часовник.

2. Функции

Следва да се съобразите и с функционалностите на часовника в съответствие на вашите нужди. От ключово значение е да се свързва лесно и бързо със смартфона ви, затова обърнете внимание на приложенията за двете основни операционни системи – Android и IOS. Ако се нуждаете от базови функции, то можете да заложите на стандартен часовник с функции като брояч на крачки, калории и известявания. Тези модели са достъпни и на по-изгодни цени. Ако пък желаете да се възползвате максимално от качествата на съвременните смарт часовници, то ви съветваме да разгледате марки часовници с по-богат набор от функции, както и с възможност за приемане и извършване на обаждания. Те са и с елегантна и стилна визия.

3. Да съответства на вашето ежедневие и характер

При избора на смарт часовник е необходимо да се съобразите с вашите характер и стил. Ако сте от по-активните дами, които обичат да спортуват, заложете на смарт часовник, който притежава всички желани от вас функции. Например, ако обичате често да плувате, изберете водоустойчив модел. Ако тичате редовно, потърсете смарт часовник с добър GPS тракер, който да проследява местоположението ви навсякъде, дори и когато смартфона ви не е с вас. Ако нищо от това не ви е необходимо, изберете смарт часовник с базови функции и възможност за получаване на известия, съобщения и приемане на обаждания.

4. Визия

И на последно място, но със сигурност не без значение, е самата визия на устройството. Дамските смарт часовници са съобразени с размера на дамските китки и стоят доста добре. Освен това можете да ги откриете с каишки в топли и свежи нюанси, сред които бяло, жълто, розово, червено, светло синьо, бежово и т.н. Важно е да подберете смарт часовника така, че да можете да го съчетавате лесно с останалите тоалети в гардероба си, дори и по-официалните сред тях.

Дамският смарт часовник като елегантен аксесоар и помощник в нашето ежедневие

Днес смарт часовниците са много повече от просто стилен аксесоар, а по-скоро са адски полезна джаджа, която ни помага да бъдем по-пълноценни и постоянни в тренировките и активния начин на живот. Те вече се превърнаха в незаменима част от тоалетите на много модерни жени и няма как да не признаем, че се вписват без проблем във всяка визия, без значение дали тя е спортна, ежедневно-елегантна или официална. 

Вече е по-лесно от всякога да изберете елегантен дамски часовник, който да съответства на вашия характер и стил, да може да ви предложи всички търсени функционалности и дори много повече от тях, както и ви помогне да живеете по-пълноценно, активно и здравословно. 

Не пропускате да разгледате разнообразието от дамски смарт часовници, налично в нашия онлайн магазин. Разполагаме с множество известни и търсени марки, с множество функции и с каишки в различни нюанси, които подхождат на всеки стил и визия.

Виж Още: Най-скъпият ръчен часовник

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЛАЙФСТАЙЛ: