Еротичен хороскоп за уикенда: Трите зодии които ще се сблъскат с еротичен ураган

Еротичен хороскоп за уикенда

Кои зодии да очакват зовът на дивото в края на седмицата и кой наистина трябва да се отпусне? Не пропускайте еротичния хороскоп за първия уикенд на декември!
Вижте на кого звездите предричат ​​еротичен ураган и кой ще прогони всички негативни мисли по този начин!

Водолей (21 януари – 20 февруари)

Въпреки, че голяма част родените под знака на зодия Водолей не са били в настроение за секс през последните дни, това ще се промени през уикенда. Ще трябва да се чувствате привлекателни, желани и възхитени. Освен това няма да ви липсва енергия за подобаващо събитие. Този път наистина ще си заслужава.

Овен (21 март – 20 април)

Представителите на зодия Овен са уморени от тревогите и суматохата около тях, затова трябва да се отпуснат. Опитайте се да се насладите на уикенда в леглото! Започнете със закуска, не се страхувайте да добавите секси пижами – или не носете никакви – и се насладете на студените дни в прегръдката на човека, когото обичате. Бъдете смели и не искайте да бъдете глезени.

реклама

Везни (23 септември – 23 октомври)

Стига облаци и лошо настроение, трябват ти ендорфини! Получавате го с див секс. Част от представителите на зодия Везни ще коригират старите спорове с партньора си и ще опитат да се помирят правенето на любов, а другата ще могат да срещнат някой, който ще бъде наистина изключителен в сайт за онлайн запознанства. Звездите ви пожелават този уикенд!

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: