Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Жените от тези зодии могат лесно да бъдат измамени

Представителите на тези зодии ще бъдат най-уязвими за чужди измами и манипулации. Те трябва да поставят под въпрос всичко, което чуят от партньора си в близко бъдеще.

Представителите на тези зодии ще бъдат най-уязвими за чужди измами и манипулации. Те трябва да поставят под въпрос всичко, което чуят от партньора си в близко бъдеще.

Венера в Риби през април ще подкрепи тези, които търсят любовта, но в същото време ги кара да мечтаят. Жените от тези 3 знака на зодиака трябва да бъдат внимателни сега, защото може наивно да вярват в нещо, което няма нищо общо с истината.

Любовният хороскоп за април 2022 г

През април 2022 г. много двойки ще имат шанс да задълбочат съществуващата връзка. Някои от тях обаче ще трябва да се разделят, защото в края на месеца ще излязат наяве скрити лъжи. Някои зодии ще им повярват без да се колебаят, така че ще ги нарани много, когато се окаже, че са измамени. Особено жените трябва да бъдат нащрек сега.

Представителите на тези зодии могат лесно да бъдат измамени

Скорпион

Жените Скорпион не трябва да вярва на уверенията на мъжа, че й е верен и предан. Всъщност тя има приятели, с които поддържа редовни контакти и е много нетърпелива да флиртува с тях. Той прави това с мисълта, че все още не се чувства готов за сериозна връзка. Той би искал да се забавлява малко повече.

Телец

Жената Телец ще направи грешка, ако повярва на бившия си, който иска да се върне при нея. Той има нужда от нея сега, защото му липсва – но всичко, което трябва да направи, е да му даде шанс отново и да покаже, че все още има чувства към него и той ще я напусне без дума. По-добре да не му доставя това удовлетворение.

Водолей

Всеки път, когато мъж използва думи като „може би“ или „ще видим“, жената Водолей трябва да признае, че те са синоним на думата „никога“. Нито едно от обещанията, дадени сега, няма да бъде изпълнено и няма смисъл да отговаряме на желанията на бъдещето.

Добавете SpiriTell към списъка си с източници (с натискане на бутона "Следване")