Звездно главоболие: Изследване на всяка зодия и изкуството да побеждава махмурлука

Звездно-главоболие-Изследване-на-всяка-зодия-и-изкуството-да-побеждава-махмурлука

Докато нощното небе разгръща своя небесен гоблен, ние се оказваме запленени от енигматичния танц на звездите. Освен обикновените астрономически чудеса, нашата зодия отдавна е наш спътник в дешифрирането на мистериите на личността, съдбата и дори, както се оказва, последствията от една нощ навън.

В това интригуващо изследване ние се впускаме в космическо пътешествие, което преплита царствата на астрологията и махмурлука, опитвайки се да разкрием уникалните начини, по които всяка зодия се справя с неволите сутрин след това.

От издръжливия и своенравен Овен до чувствителните и рефлексивни Риби, нашият астрологичен наръчник ще осветли странностите и тенденциите, които изплуват на повърхността, когато последиците от една вечер на веселие се сблъскат с космическите сили, които управляват живота ни.

реклама

Така че, затегнете коланите си, звездобройци, докато се впускаме в небесния хороскоп за махмурлук, декодирайки тайните, които се крият в пресечната точка на зодиите и онези сутрешни главоболия.

Овен

Въпреки че рядко се прекалява, зодия Овен обича да се отпуска здравословно от време на време.

Без предупреждение той пада върху главите на приятелите си, източва целия бар, прави бъркотия в банята и на следващия ден с голям махмурлук се оплаква, че са го напили.

По-лошо е, ако жаждата за едно нещо го удари в бар или хотел. Само след втората чаша той се присъединява към съседната маса и веднага влиза в ролята на домакин.

Държи се като животно. Пие от бутилка, хълца, налива вода на гърдите си, вика, надвиква всички.

И когато някой привлече вниманието към него, той е готов да атакува. Защото Овенът полудява, след като изпие чаша, така че е по-добре да не му се изпречвате на пътя.

Той спори, чете лекции на сервитьорите, опитва се да танцува на масата и краде дребни пари от бабата в тоалетната.

Той пилее пари, купува кръг след кръг – дори и да не му е останало нищо. На следващия ден има махмурлук – не само алкохолен, но и морален. Особено като брои колко пари е похарчил за напитки.

Телец

Ако трябваше да плаща за всяка изпита чаша, той би станал абстинентен, въпреки че обича да пие и да яде.

За щастие природата му е дала нюх да усеща възможностите от разстояние. Всички партита, именни дни, празненства и промоции са негови.

Когато е на гости, Телецът няма да яде каквото и да било, въпреки че вкъщи пие кървавица с бира.

Ако Телецът ви почерпи, внимавайте – той определено иска да ви напие и да се възползва от вас.

Сам почти никога не се напива. Най-много го притеснява гледката на сервитьора със сметката. От страх да не получи инфаркт, той обикновено изчезва, преди да плати.

Близнаци

Те бързо заменят майчиното мляко с нещо по-силно и веднага стават любители на алкохолните напитки.

Те ядат хляб от много пещи и пият от много бутилки. Те трябва да опитат всичко, защото след няколко чашки говорят по-добре.

Няма да срещнете хора зодия Близнаци, които са тъжни над празна чаша. Те също не обичат да седят на една маса за дълго време. Затова те с нетърпение тръгват на обиколка на барове, кръчми и ресторанти. Никога не знаеш кой и къде ще попадне.

Колкото и да е странно, на следващия ден си спомнят много добре какво и с кого са говорили.

Те не са склонни да ви поканят у дома, защото мразят готвенето и чистенето. Но не е редно да сложите само половин литър на масата.

Интересното е, че въпреки че Близнаците понякога консумират големи количества алкохолни напитки, те всъщност никога не се напиват. И понякога те не знаят какво е махмурлук, докато не остареят.

Рак

Той винаги се появява на купони с голямо семейство, което се втурва към масата, сякаш не е ял от седмица.

Поради тази причина малко хора го канят. Но тъй като пиршеството е стихията на Рака, той с охота кани роднини, приятели и познати, разбира се с цялото семейство и, разбира се, с деца.

Гостите обаче остават с пресъхнала уста, защото е трудно да се разделят няколко сандвича и една бутилка с всички.

Всеки, който го познава, идва предпазливо със собствено ястие.

Ракът изпада в страхотно настроение, разказва вицове и пикантни анекдоти, прави стрийптийз на масата, щипе гостите, без да прави разлика между жена си и шефа си и изобщо се лудува неприлично. Докато краката му отслабнат. После се свива в ъгъла и на секундата заспива.

Лъв

Лъвът не яде, а консумира, не пие, но прави наздравици, не ходи на гости, но го гощават.

Вместо да бъде домакин зодия Лъв, ви кани на вън, по-безопасно е да приемете поканата му – той обича да залага, защото иска да се изфука.

След няколко дълбоки гмуркания той плаща за всички, без да му мигне окото.

Дева

Обикновено зодия Дева има главоболие или стомашни болки. Казва, че не обича кръчмите, защото покривките не са изгладени, приборите не са измити, гостите ядат много шумно и са пияни и говорят глупости, а сервитьорите пият водка.

Когато една Дева се напие – а тя го прави лесно – по-добре е да не й пречите. Защото, колкото и да е трудно да се повярва, тя става още по-заядлива от обикновено.

Когато изтрезнее, изпада в депресия. Не е ясно дали това е така, защото съжалява за всички глупави неща, които не е направила, когато е била пияна, или се отчайва, че трябва отново да понесе трезвен свят, пълен с несъвършенства.

Везни

Въпреки че не може да различи вкуса на червеното вино от бялото, зодия Везни създава впечатлението на опитен енолог. С расово свит пръст той обикаля сред гуляйджиите.

Те обаче са по-склонни да наливат за другите, отколкото за себе си. Те не се напиват на публични места. Те знаят, че след пиене езикът се заплита, носът се зачервява, очите се подуват и лесно губят каквото е останало от ума. Така че те говорят грациозно за неща, за които нямат представа.

Обноските на Везни и от двата пола са впечатляващи.

Скорпион

Докато другите отпиват направо, той изисква шампанско с кокосово мляко и сос Табаско. Когато му предлагат двайсетгодишно уиски, той измъква един сив косъм от палтото си.

Зодия Скорпион обича да провокира – също и на чашка. Той не обича големи купони. Ако успее да бъде завлечен на парти, той учтиво сяда отстрани и гледа през очите си като рентген през гостите.

Нищо не може да се скрие от него. След време ще разбере кой на кого е стъпил и чии ръце са преплетени под покривката.

Но бавно започва. На втората бутилка вино той започва да щипе съседа си и да разказва мръсни вицове. Г-жа Скорпион притиска гърдите си към първия мъж, който попадне и дори може да поиска да се съблече.

Третият път той и шефът му влизат в спор за политика. В четири часа се кара на домакинята, че е загоряло печеното и съжалява за алкохола.

Ако свали покривката от масата, трябва да благодариш на Бога. Можеше да забие вилицата си не в шунката, а в задните части на някого. Може да си позволи всичко след водката.

Стрелец

Не яде много, пие много и с всяка чаша разказва все по-смешни вицове. Той е желан на всеки купон.

Ако силно разсъблечена дама се навърта около масата на изискано парти – със сигурност е новата мишена на Стрелеца.

Госпожа Стрелец, от друга страна, е в състояние да доведе вкъщи приятелите си от магазина за алкохол и да ги запознае със съпруга си. Така или иначе, всеки Стрелец обича да пийне и да се забавлява.

Понякога, след няколко по-дълбоки признания, той е обзет от угризения на съвестта и решава да отиде на изповед. Но попада в изтрезвител. Тогава семейството се моли – с радост, че е изгубен – и моли Бог никога да не бъде намерен.

Козирог

Не обича нищо, затова не яде много и пие още по-малко. На младини е слаб и крив, защото се хранел само с кълнове и изворна вода.

Едва на средна възраст той проявява апетит. Дори е готов да изпие това-онова. След като опита водка или бира (той не обича вино поради чувствителния си стомах), той някак си става по-малко мрачен и кокалест от обикновено.

С времето обяснява, че пие, защото го стопля – и все по-често посяга към бутилката. Може би това е причината за значителни промени в живота му.

След четиридесет години Козирогът е по-склонен да изневерява на жена си и да разказва вицове – и дори да им се смее. Каквото и колко да е пил, той никога няма махмурлук!

Водолей

Той обича да експериментира. Особено в младостта си. Всички коктейли са негов специалитет.

Любопитството към света и вкусовете ще привлече Водолеите, независимо от пола, във всеки алкохолен експеримент.

След четиридесетгодишна възраст увреден черен дроб го принуждава да ограничи алкохолните си напитки до чиста, плътно замразена водка.

Това е всичко, което може да направи за здравето си, защото много трудно се разделя с чаша. Не се напива до смърт, но когато е пиян, е специалист по скандалите: гледа под полите на дамите, бърка палма с тоалетна, опитва се да запали котка.

На следващия ден, разбира се, не помни много – защото не иска. Клина също пие студена водка. Почти никога не се пристрастява. Би било твърде скучно, да не говорим за факта, че новите експерименти изискват трезвост на ума.

Риби

Кълнат се, че самата гледка на водка ги отвращава. Че не могат да пият, защото им подуват ставите и се разстройват стомасите.

Трябва дълго да питате Рибите, за да опитате капка. След като намокрят устните си, няма да можете да ги свалите от бутилката. Пияни рецитират стихове, изнасят речи, пеят неканени сола и показват белега от отстраняването на сляпото черво.

Придържат се към бара, стига да има нещо за пиене на него. На следващия ден те имат гигантски махмурлук.

Трябва да ги съжалявате, да им слагате компреси, да ги храните с пилешка супа. Но понякога тичат направо към бара и грабват бутилката – ако е останало нещо в нея. Гледката на плуваща риба сутрин е напълно естествена.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: