Как да изберем правилните дамски обувки за всеки повод?

дамски обувки

Объркани ли сте какъв тип обувки да носите за повода, който ви предстои?

Може би е вечер за среща с господин „Специален“ и искате да смените типичните си елегантни обувки. Или пък се опитвате да решите коя обувка би била най-подходяща за изпълнение на задачи в дъждовен ден.

Поне 30-на и в никакъв случай не по-малко от две дузини – това е лесна загадка за всяка жена, защото нейният отговор е броят на обувките в гардероба.

реклама

Ето обаче как да изберeм най-подходящият чифт за конкретен повод.

Елегантните и ежедневни предложения

дамски обувки

Елегантни обувки за жени: Елегантният стил може да се съчетае с всякакъв вид облекло, от вечерно излизане в града до първия ви работен ден. Обувките обикновено са изработени от кожа и имат отворен дизайн, така че да са достатъчно удобни за дълги часове, без значение дали сте права или седнала.

Елегантните обувки са идеални за носене с рокли, които биха се считали за официално облекло, като абитуриентски балове, сватби, семейни събирания (дори ако вашето събитие не е твърде изискано), коктейлни партита и др.

Важно е какви обувки носите и колко висок е токът. Те могат да направят краката ви да изглеждат по-дълги, което може да бъде много ласкателно, когато носите рокля или пола.

Ежедневни обувки: Ежедневните обувки са идеални за онези дни, когато искате да носите нещо удобно като дънки или суитчър.

Маратонките са най-популярният стил за ежедневни обувки, защото са лесни за обуване по всяко време и се съчетават добре с всичко – от поли до панталони.

Други видове включват кецове, сандали, обувки (които обикновено имат по-малко сцепление от маратонките), джапанки и чехли.

Спортни, работни или за вечерния повод – всичко за тях

дамски обувки

Спортни обувки: Спортните обувки обикновено са изработени от по-леки материали за по-добър комфорт и мобилност. Те също така са проектирани да абсорбират натиска, така че да не усещате всяко малко камъче на краката си, когато се движите!

Те са добър вариант, ако искате дамски обувки, които са лесни за носене, леки и дишащи. Това може да бъде от полза, когато изпълнявате поръчки или бързо преминавате през летище, без да изпитвате дискомфорт в краката. Най-популярните видове обувки в тази категория са слипони, мокасини и мулета, които можете да носите с всеки стилен или ежедневен външен вид!

Ежедневната визия: Най-добрите обувки за ежедневната ви визия биха били кецове, мокасини и балетки. Освен това, ако искате да издигнете обувките си, но все пак да ги запазите удобни, сандалите са чудесна възможност да изглеждате небрежно, но същевременно стилно.

Визията за нощна среща: Тази може да не е толкова лесна, но определени обувки могат да помогнат за издигане на всяка визия за вечерна среща, без да са прекалено пресилени или неудобни. Те включват обувки с остър връх от класическа черна кожа или лачени обувки, които са страхотни, ако половинката ви обича дизайнерски марки.

Работният външен вид: Перфектният тип обувки за работа обикновено са маратонки или равни обувки, защото те гарантирано няма да причинят мехури по краката ви след часове на работа, за разлика от обувките на ток, които могат да ви помогнат да стоите права цял ден трудно.

Обувки за открито/туризъм: Ако сте готови за малко приключения, опитайте обувки, които са направени да се носят навън и при влажно време. Те обикновено са леки, така че няма да увеличат риска от нараняване, като добавят допълнително тегло върху това, което вече носите.

Заложете на тези с гумени подметки за допълнително сцепление върху камъни и кал. Също така проверете за допълнително омекотяване, ако краката ви са склонни да се разраняват.

Ако вече знаете какво точно ви трябва, ето мястото – ССС. В сайта, в някой от магазините на марката – очакват ви само висококачествени решения. Световните брандове са събрани на едно място за ваше удобство.

Прочети още:

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: