Как да се обличаме модерно, когато навън е студено?

Времето навън не винаги е на наша страна. Доста често се случва да е студено, та дори мразовито. Особено когато стегне ледът, направо ни се иска да се увием в топлите одеяла и да не излизаме. Излизане обаче се налага. Но не е нужно да загърбваме стила си, дори в най-ледовитите дни. Ето как да бъдем модерни, дори навън да е студено.

Кои аксесоари са най-подходящи за студено време?

При студено време на първо място в списъка ни са топлите зимни дрехи и аксесоари. Всички знаем, че ни е нужно яке (после ще видим и повече по този въпрос), но понякога пренебрегваме дребните детайли. Именно те обаче са изключително важни. В това число влизат и топлите шапки, като тези, предлагащи се тук – https://www.obuvki.bg/aksesoari/tekstil/shapki.html. Те са важна добавка към гардероба ни за студено време. Не само че ни топлят, но и при това са изключително стилни. Правилно подбраната шапка ще ви позволи да изградите страхотна визия.

От друга страна, не бива да пропускаме и останалите аксесоари. Едни от тях са ръкавиците. Това е друг силно ценен елемент, когато температурите паднат под нулата или има сняг. Има множество видове ръкавици, включително такива от кожа, от полар, от други видове плат и с разнообразни дизайни. Всичко това означава, че лесно можем да подберем правилните ръкавици за всеки тоалет.

реклама

Шалът е също аксесоар, който може да ни послужи с отличен резултат. Той осигурява топлина през студените дни, дава ни комфорт и удобство. При това – прави го със стил. Има разнообразни модели шалове, които са подходящи за различни стилове, тоалети и поводи. Шалът е незаменим помощник в студените дни, когато искаме да запазим модерната си визия.

Естествено, чорапите са от огромно значение. Те са още една защита от студеното време. При това – краката са част от тялото, която в никакъв случай не бива да измръзва, ако искаме да ни е комфортно и да се предпазим от болести. Съответно, добре подбраните чорапи (като тези тук – https://www.obuvki.bg/aksesoari/tekstil/chorapi.html) могат да добавят стил, удобство и нежност към краката ни при студени метеорологични условия.

подходящи аксесоари

Как правилно да изберем яке, за да сме модерни и да ни е топло?

На първо място, помислете колко дебело яке ви е необходимо. Различни са моделите за най-студените условия, а съвсем други – тези за прохладни, но приятни дни. Съответно, това е един от първите въпроси, които трябва да си зададете. От друга страна, също е важно да помислим и за стила си. Но в настоящия сезон сме много улеснени, тъй като доста от дългите палта, включително такива с козина, са сред актуалните тенденции. За по-топлите дни пък можете да изберете яке тип бомбър или леко кожено яке – също модерни през този сезон.

Естествено, моделът и стилът на якето трябва да е съобразен с личния ни стил и с повода. За елегантни събития е най-добре да заложим на палто или сако. Но пък за ежедневието можем да подберем любимия си вид дреха – дали ще е късо кожено яке, дълго пухено такова, или друг модел. Така че имаме огромни възможности пред себе си, които само чакат да ги оползотворим. Благодарение на богатия ни избор, можем всеки ден да блестим със стил и съвременна визия, без значение че времето навън е студено.

Прочети Още: Защитите кожата си от ниските температури

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЛАЙФСТАЙЛ: