Как се целува всяка зодия

Как-се-целува-всяка-зодия

Горещо и страстно, или може би изтънчено като пърхането на пеперудени крила? Целувките могат да бъдат различни – точно като всяка зодия.

Можем ли тогава да предвидим как ще се целуне човекът, когото сме си набелязали? Проверете по зодията на своя избраник.

Как се целува всяка зодия

Огнените зодии са по-страстно, а водните – нежно, но за дълго време. Какви други тайни разкрива вашата зодия ? Намерете своя знак и го разгледайте!

реклама

Овен

Спринт или маратон? Зодия Овен избира и двете. Това е един от най-жизнерадостните и интензивни знаци на зодиака.

Всеки, който реши да си поговори на четири очи с Овена, може да разчита на истинска експлозия от чувства. Ентусиазмът на г-н или г-жа Овен ще продължи цяла нощ, затова препоръчваме чаша еспресо преди срещата.

Телец

Телците обичат ежедневието. Чувствени и чувствителни (въпреки че не всеки има честта да ги опознае от тази страна), те се свързват с партньора си на наистина космическо ниво по време на целувка.

Те ще слушат дишането и биенето на сърцето ви, няма да пропуснат нито сантиметър от кожата ви, още по-малко ще пренебрегнат миризмата на нов парфюм.

Близнаци

Целувките на зодия Близнаци е интересно преживяване. Това е може би един от малкото моменти, в които устите им са заети с нещо различно от говорене.

Обичаме техните ораторски таланти, а освен това една гореща среща с Близнаци е почти гаранция за най-добрите и интересни комплименти, които някога сте чували. Майстори са и в аранжирането на запомнящи се „моменти“.

Рак

Раците харесват дълги целувки, които ги карат да се чувстват като в приказка, точно преди да кажат „завинаги щастливи“.

Защото какво лошо има в това да внесеш малко цвят в сивото си ежедневие? Целувките на зодия Рак са романтични и дълбоки и след като приключат, те с радост ще ги последват със също толкова приятна сесия на гушкане.

Лъв

Лъвовете обичат да правят шоу, така че моментите, в които решат да целунат някого, също попадат в това правило.

Затова нека се възползваме от техните предразположения и оставим Лъвовете да направят истинско любовно шоу!

Техният специалитет са страстните, театрални целувки, чийто спомен ще ви кара да се изчервявате дълги часове след това.

Дева

Девите знаят тайната на перфектната целувка. Благодарение на своята деликатност и интуиция, те могат перфектно да усетят нуждите на партньора си, за да създадат перфектен сценарий.

Единствената уловка? Ако излизате с Дева, по-добре се уверете, че имате дъвка в джоба си.

Дори и да не са ви полезни, Девата може да поиска да ги използва по време на среща – хората, родени под тази зодия, обичат да се чувстват чисти и свежи във всяка ситуация.

Везни

Ключът към сърцето на Везни? Същото ниво на ангажираност. Когато се целува, Везните трябва да усещат, че вие ​​го желаете толкова силно, колкото и той/тя.

Везните не искат да бъдат доминирани или да играят първа цигулка – това е същността на партньорството, което е от съществено значение за нея в една връзка като кислород.

Те също обичат хумора и ще го оценят, ако направите забавен коментар между сесиите с целувки.

Скорпион

Магнетизмът на зодия Скорпион е легендарен. Те са страстни, горещи любовници, което се изразява в предпочитания от тях стил на целуване.

Скорпионите влагат всичко от себе си, за да са сигурни, че оставят партньора си сто процента удовлетворени.

В крайна сметка – Скорпионът би искал да бъде единственият човек на света, когото желаете. Той не обича да губи най-добрата си позиция в класирането.

Стрелец

Когато целунете Стрелец, можете да очаквате всичко. Изненадващите целувки на най-странните места и моменти са тяхна отличителна черта.

Стрелецът не се нуждае от специална атмосфера или подготовка, той ще се радва да ви напомни за чувствата си веднага щом му се прииска.

И нещо повече, той ще го направи така, че да очаквате с нетърпение продължението. Ей, приключение!

Козирог

Всички познаваме впечатляващата работна етика на Козирозите. Интересното е, че техният перфекционизъм и силни принципи също се превръщат в предпочитания от тях стил на целуване.

Когато имат работа със специален човек, когото искат да целунат, те ще направят всичко, за да направят всеки момент перфектен.

Те са майстори на технологиите. Устните им винаги са идеално гладки, дъхът им е свеж, а ритъмът и темпото винаги на ниво!

Водолей

Водолеите са свързани със склонността да се изолират и водят богат вътрешен живот, а не социален живот, но когато срещнат човек, с когото имат „химия“, магията започва да се случва.

Те попиват като гъба настроението, реакциите и поведението на партньора си и преди да се решат на първата си целувка, тя обикновено е предшествана от часове на мечти и фантазии за този специален момент.

Внимавайте да не изплашите Водолея! Ако успеете да го насърчите, ще изпитате меките му, почти ефирни целувки.

Риба

Това са чувствителни любовници, които нямат нищо общо със стереотипната „рибена студенина“. Хората, родени зодия Риби, често се характеризират с красиво оформени, плътни устни, които могат да направят чудеса!

По време на целувка те обичат да хапят или смучат устните на партньора си, а също така харесват многозначителни погледи в очите.

Допълнителни точки за романтична атмосфера на безопасно място, където никой няма да ви безпокои.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: