Кои модни марки си заслужава да следим, когато купуваме дрехи?

Кои модни марки си заслужава да следим, когато купуваме дрехи?

Модният свят изобилства от модни къщи с вълнуващи истории. Съвсем малка част от тях обаче са се откроили като еталони. Затова днес решихме да отделим място на една конкретна модна марка.

Тя и сродните й си заслужава да бъдат следени поради много причини. Една от тях е, че всеки техен продукт е достоен да присъства в гардероба ви.

Защо да носим Calvin Klein?

Calvin Klein е провокативна модна марка. Тя редовно радва своите поклонници с интересни колекции и създава запомнящи се рекламни кампании. През годините е успяла да разшири дотолкова асортимента си, че в него може да откриете всичко, от което може да имате нужда.

реклама

Така днес познаваме няколко нейни направления – Calvin Klein Jeans, White Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Golf, Calvin Klein Home и много други.

Разпознаваема още като ck, модната къща наскоро представи своята пролетно лятна колекция. Тя е изпъстрена от вдъхновяващи и необичайно красиви тоалети. Затова, ако търсите нещо разчупващо за досегашния си стил, Calvin Klein е попадение в десетката.

От спортни дрехи до коктейлни рокли

Когато една марка умее да създава комфортни и елегантни спортни дрехи и едновременно с това е сред предпочитаните от звездите, когато търсят изискани коктейлни рокли, тя определено работи със замах.

В спортните колекции ще откриете контрастни съчетания, наситени цветове, обичайната символика за бранда и открояващи се лога. Ако искате да изглеждате в стил Calvin Klein, смело съчетайте наситено зелени панталони с яркожълто горнище и маратонки.

Колкото до коктейлните рокли, и тази година Calvin Klein съхранява традицията за смели решения и материи. Може да изберете класическа кройка с дължина до коляното без ръкави и с яка. Това великолепие е достойно за всяка жена, която държи да има в гардероба си впечатляващи визии, демонстриращи нейния успех и независимост.

Кои са цветовете, които водещите модни марки предложиха за сезона?

Тази година може да заложите на дрехи в сдържани цветове, но и в ярката гама. Няма стриктно правило. Затова бъдете оригинални и надграждайте умело това, което дизайнерите от цял свят ви предлагат.

Разбира се, на подиумите в световните столици на модата бяха забелязани конкретни цветове. Това са екстравагантно розово, наситено червено, нежно като тревата зелено, вълнуващи нюанси на морскосиньото и елементи в стилно коралово и цвят горчица. Взимайки това предвид, можете да допълните всяка една своя дреха с аксесоар по последен писък на модата.

Кои модни марки си заслужава да следим, когато купуваме дрехи?

Какво още ни предложиха водещите модни марки за 2023 г.?

Тази година си струва да се осмелите да носите рокли, блузи и бодита от дантела. Точно такива модели показаха Dior, Dolce&Gabbana и Stella McCartney. И знаете ли какво? Можете да ги носите уверено в ежедневието си!

В колекциите на Louis Vuitton на свой ред виждаме една водеща тенденция и това са роклите от кожа. Марката умело съчетава кожени дрехи с коприна и деним. Не се колебайте да опитате и вие. Ще изглеждате модерно и с дрехи от полупрозрачна материя. На тях заложиха Prada, Fendi и Miu Miu. Тук вече бельото е задължително и трябва да бъде подбрано с внимание.

За да използвате максимално ефектността на полупрозрачната рокля или пола, задължително и бельото трябва да е от последните колекции на топ марки.


Прочети още:

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЛАЙФСТАЙЛ: