Мъжките обувки, които ще бъдат в модния тренд през зима 2022

Мъжките обувки

Ако продължавате да гледате на мъжката мода с подозрение, а на модата за мъжки обувки със снизхождение, отворете гардероба си. Положението не е много добро, нали.

Старите и поочукани зимни модели или прокъсаните маратонки едва ли ще помогнат на добрия външен вид. А в случай, че претендирате за стил и имате самочувствието на модерен мъж, време е да спрете с предразсъдъците и да погледнете топ предложенията за тази зима. Със сигурност има какво да научите.

Как да изберем перфектната мъжка зимна обувка

Нашият климат изисква носенето както на летни, така и на зимни модели. И въпросът за техния избор стои пред нас няколко пъти в годината. Сезоните може да се сменят бързо, но по правило търсим модели, които ще ни служат вярно поне няколко лета или зими. Затова ето какво е добре да търсите в предложенията за периода ноември – февруари:

реклама

За ежедневния стил или зимен туризъм?

Предназначението на обувките е важно, затова помислете с какви намерения ги купувате. В едната категория са предложенията, подходящи за разходка в града, ходене до офиса, пътуване до работното място и излизане с приятели. В другия край се позиционират моделите, предназначени за дълги часове на открито, ходене в пресечени местности. Те са почти идентични на външен вид, но тяхната изолация и защита от влага са в пъти по-големи.

Съвсем нормално, дизайнът на градските зимни обувки е по-елегантен и стилен, докато офроуд предложенията са преди всичко функционални и удобни. Разбира се, ако не търсите решения за екстремни условия, можете да да изберете просто най-удобния и добре изглеждащ вариант.  Качествените мъжки обувки биха издържали на сняг, киша студ и лед поне няколко часа.

Колко топлят зимните обувки

Мъжките обувки

Перфектният чифт мъжки боти трябва да изолира студа, нали? Някои от топ производителите прилагат скала за запазване на топлината и при минусови температури, но е добре да знаете, че универсална система за това липсва. Затова е добре да не се предоверявате на описанията.

Разгледайте подплатата и стелката, внимателно проучете горната част на обувката. На топлината могат да повлияят и такива фактори като физическата активност, кръвообращението и какви чорапи носите. Затова отново е добре да сте наясно с няколко неща преди купуването. Изпотяването може да се окаже също причина за замръзване на краката. Ето повод за размисъл.

Височината на обувката. Изолация

Ако не прогнозирате да скачате в дълбоките преспи, зимна обувка с височина до глезена са напълно достатъчни. Релефните гумени или каучукови подметки са добра изолация от киша и ледена вода, а и някои от моделите са с дишаща мембрана в тъканта на материята, която позволява да се отвежда влагата извън обувката, за сметка на външната. Дълбокият сняг не е е проблем.

Изолацията зависи от това дели езикът на обувката е свободно стоящ или е свързан от двете страни с цел водонепромокаемост.

Защо е добре да имаме точния размер

Какво значи „правилен“ размер на обувките? Наличието на достатъчно място за дебел вълнен чорап и свободна циркулация на кръвта в стъпалото. Но и плътно прилепване около глезена, с цел запазване на топлината.

Кои са модерните обувки за зима 22-23

Заложете на ботите, зимните ботуши и апрески, на моделите тип Chukka и Челси. За поредна зима те са в топ три на предпочитаните предложения. Марките са adidas, Vans, Gino Rossi, Badura, Warngler… Класическите обувки за стилния мъж.

ССС е мястото, където можете да изберете и закупите своите зимни мъжки обувки. Направете това в сайта или някой от физическите магазини на марката. Гарантираме ви най-доброто обслужване!

Прочети още: Мъжки джапанки – Как да ги изберете?

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: