Неочаквани гости с преспиване? Винаги можете да разчитате на разтегателния диван

разтегателния диван

Разтегателният диван е идеално решение за всеки дом. Имате ли си подобен у дома, винаги сте сигурни, че ще има къде да настаните гостите с преспиване и те ще спят удобно и добре.

Ето какви са предимствата на разтегателния диван, заради които да го предпочетете пред стандартните дивани.

Защо ви трябва разтегателен, а не обикновен диван?

Този тип дивани в последните години са много предпочитани именно заради своята мултифункционалност.

реклама

През деня те са идеалното място за седене, гледане на телевизия, пиене на кафе, четене. Вечер пък, лесно се превръщат в удобно легло за един или двама гости.

Освен за приходящи в дома ви близки, приятели, съученици на децата, този тип дивани са и супер решение, след спор с половинката. Провинилият се ще спи удобно и сутринта спокойно може да завърти едни палачинки, без да се радва на излишни болки в гърба и раменете.

Разтегателният диван изглежда добре и е удобен

За разлика от несполучливите и масово неприятни за гледане разтегателни дивани отпреди години, които бяха всичко друго, но не и красиви и удобни, днес далеч не е така.

Търсенията на клиентите накараха компаниите да създадат високотехнологични модели разтегателни дивани, които дават супер удобни решения за комфортен и пълноценен сън, седене през деня, както и не на последно място – изглеждат страхотно.

Освен това, на някои от моделите функцията за сън изобщо не се подразбира от външния вид. Изберете диван двойка, тройка или ъглов, който крие удобно легло. Инвестицията ще ви се изплати многократно през годините и гостите ви ще са доволни.

Бъдете винаги готови за скъпи или не гости

Независимо, дали ви гостува някои с предварителна уговорка или на вратата ви са позвънили непредвидени другари с желание да останат и за през нощта, с разтегателния диван винаги имате готово решение за настаняване и сън.

С него си спестявате неудобните за всички решения като спане на пода, преотстъпване на вашето легло на гостите и подобни ненужни тактики, за да се покажете като добри и гостоприемни домакини.

Кажете „добре дошли“ на гостите с нощуване, с разтегателния диван на ваша страна.

Като говорим за удобство – какви са трапезните ви столове?

Освен разтегателния диван, добре е и вашите столове за кухня да са удобни. Те са другата мебел, на която освен вас самите, често ще посядат и скъпи гости. Затова отново подберете модели, които събират в едно естетика с комфорт. Независимо, дали избирате столове за бар плот или пък за хранене, заложете на модели, които се вписват в цялостния стил на дома ви, хармонират с интериора, изразяват вашата естетика и характер и приканват към приятни кулинарни приключения край трапезата.

Бъдете гостоприемни домакини, при които освен забавно и вкусно, гостуването е комфортно. Изберете подходящи разтегаем диван и столове за кухня с безплатна доставка от vidaXL и настанете гостите удобно.


Прочети още:

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: