Тайният пистолет на ЦРУ, който причинява сърдечен удар

Тайният пистолет на ЦРУ, който причинява сърдечен удар

Тайно оръжие на ЦРУ, използвано за убийства, изстрелва малка отровна стрела, за да причини сърдечен удар, както е обяснено в показанията в сената през 1975 г.

Стрелата от това тайно оръжие на ЦРУ може да проникне през дрехите и да остави малка червена точка върху кожата. При проникване на смъртоносната стрела, човек може да се почувства болка като ухапване от комар или може да не почувства нищо.

След проникването, отровната стрела се разпада напълно и смъртоносната отрова бързо навлиза в кръвния поток, причинявайки сърдечен удар.

реклама

В последствие отровата се денатурира бързо, така че аутопсията е много малко вероятно да открие, че сърдечният удар е резултат от нещо различно от естествено причинен сърдечен удар.

Звучи като перфектното оръжие на Джеймс Бонд, нали?

Всичко това може да се провери в показанията на Конгреса от 1975 година в това видео.

Подтикнат от публикуването на статията в The New York Times през декември 1974г., Конгресът на Съединените щати реши да проучи точно какво правят неговите вътрешни и външни разузнавателни агенции в името на американския народ.

Наред с други неща, откриха пистолет, който причинява сърдечни удари, оръжие, което е било използвано срещу политическите врагове в САЩ и извън страната.

Пистолетът с отровни стрели, представен пред комисията, е описан в бележка на ЦРУ като „nondiscernible mikrobionokulator“.

Проектът е бил супер секретен и в рамките на ЦРУ, само двама или трима служители в даден момент са били упълномощавани с достъп до проекта.

Твърди се, че тайните служби имали свои хора, които проучвали всякакви различни начини да унищожат целите си.

Споменава се, че ЦРУ работили върху отрови, които не могат да бъдат открити и имитират сърдечен удар. Само опитен патолог, който знае какво да търси, някога би открил, че сърдечният удар на жертвата не е от естествени причини.

За да се достави отровата, тя била замразена в стреличка. Както споменахме по-горе, тази стреличка прониквала в тялото и оставяла единствено малка червена точка. Малко след това смъртоносният агент бързо се денатурира и става почти неоткриваем.

В друга статия на Ню Йорк Таймс се описва какво представлява пистолета, който дори показали на Конгреса.

таен пистолет

Показаният на комисията пистолет, модел на армейския полуавтоматичен пистолет Colt, работил на батерии. Споменава се, че може да изстреля стрела на 100 метра и е „почти безшумен“. Самата стрела представлявала замразена вода и специален токсин от миди. Официалната причина за смъртта винаги би била сърдечен удар.

След заседанието на сената, президентът Форд (а по-късно и Рейгън) издали изпълнителни заповеди, забраняващи тактиката на целенасочени убийства от ЦРУ и други разузнавателни агенции.

Какво се е случило с пистолета с отровни стрели, всеки може да гадае.

Ако ЦРУ са имали това през 70-те, представете си какво имат сега!

Научи още: Вижте какво се случва, когато куршум удари „нечупливата“ капка на принц Рупърт

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: