Уголемяване на бюста с билки

Уголемяване на бюста с билки

Има ли някакви естествени начини за увеличаване размера на гърдите? Това е въпрос, който много жени си задават от време на време. За щастие, отговорът е ДА! Уголемяване на бюста с билки е лесно и възможно. За да изясним това, ще обсъдим някои от най-популярните билки, които лесно можете да намерите във всеки магазин.

Разбира се, билките са само един от начините за по-големи гърди, може да използвате и добавки за уголемяване на бюста или различни масажи. Но в тази статия ще се спрем на билките.

Силата на билките за увеличаване на бюста

Може би сте чували за корена на мака, но знаете ли, че той е бил използван като храна и лекарство в Перу от векове?

реклама

Известно е, че коренът на мака помага за стимулиране на хормоните, които естествено могат да доведат до увеличаване на размера на гърдите.

Друг популярен продукт е плодът мангостин, който съдържа хранителни вещества, които повишават нивата на естроген в тялото, което също може да доведе до уголемяване на гърдите.

Можете също да опитате соеви добавки, тъй като те могат да повлияят и на нивата на естроген.

Силата на билките и подправките за уголемяване на бюста е до голяма степен неизследвана.

Използването на билки и подправки като допълнение към хранителния режим за уголемяване на бюста не е нова концепция.

Не е необичайно да намерите рецепти с подправки като куркума, канела и кардамон като възможни съставки.
Всички тези подправки са известни със способността си да увеличават притока на кръв и да подпомагат кърменето при бременни жени.

Въпреки че тези свойства могат да се окажат полезни и за увеличаване на бюста, все още не са открити научни доказателства.

Див копър

Дивият копър е растение, което традиционно се използва за много цели, включително като хранителна съставка.

Растението копър съдържа редица съединения, включително асперулин и дилапиол.

Тези химикали помагат на тялото да произвежда мляко и е установено, че увеличават производството на мляко при кърмещи жени.

Дивият копър се използва и като естествен лек срещу тревожност и безсъние.

Куркума

Куркумата е подправка, която може да се използва в кухнята, но има и други изненадващи ползи. Първо, доказано е, че има противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за облекчаване на болката.

Едно от по-малко известните предимства на куркумата е, че тя може да помогне за увеличаване на размера на гърдите за жени, които търсят по-чувствена фигура.

Установено е, че активната съставка в куркумата, наречена куркумин, стимулира растежа и развитието на млечните жлези и увеличава производството на мляко.

Ефектът на тази подправка върху размера на гърдите е зависим от дозата – жените, които консумират около 3 грама на ден, може да забележат увеличение на размера на гърдите в рамките на седмици или месеци, докато тези, които ядат по-малко от 1 грам на ден, е малко вероятно да забележат някаква промяна.

Сминдух

Има много начини да увеличите размера на гърдите си. Има хирургична намеса, хапчета или кремове, които можете да използвате, за да увеличите гърдите си.

Един от най-често срещаните методи е използването на билки като сминдух. Сминдухът съдържа фитоестрогени, които могат да помогнат за развитието на гърдите.
Има много ползи от използването на сминдух за увеличаване на бюста. Първо, той е евтин и лесен за намиране. Освен това не изисква много време за приготвяне или готвене, така че спестява време в кухнята и енергия.

Глухарче

Глухарчето е естествена добавка, която жените могат да приемат, за да увеличат размера на гърдите си. Клинично доказано увеличава размера на двете гърди с една чаша.

Добавката е направена от корени от глухарче, които традиционно се използват заради своите лечебни свойства.

Черно семе

Черното семе е билка, която се използва в много традиционни африкански култури, особено в региона на Западна Африка. Черното семе се използва за лечение на голямо разнообразие от състояния, но е най-известно с увеличаването на бюста.

Черното семе се консумира ежедневно от много жени с цел уголемяване на бюста.

Корен от мака

Коренът на мака е растение от семейство репички, което расте в Перу. Използван е от векове от народа кечуа за изграждане на сила и издръжливост.

В днешния свят мака е известна като укрепваща добавка за жени, които искат да увеличат гърдите си.

Популярността на корена при уголемяване на бюста се дължи не само на неговите естествени свойства за плодовитост, но и на вярата, че може да стимулира растежа на гръдната тъкан и да повиши нивата на естроген .
Едно проучване установи значително увеличение както на обема на гърдите, така и на размера на зърната при жени, които са приемали добавки от корен на мака в продължение на шест седмици.

Как да използвате билки за уголемяване на бюста?

Използването на билки за уголемяване на бюста е реален вариант за жени, които искат да увеличат размера му по естествен начин.

Консумацията на тези растения може да увеличи производството на естроген в тялото, което води до увеличаване на млечните жлези.

Повечето от билките за уголемяване на бюста не са трудни за приготвяне, най-често можете просто да ги сварите или да ги добавите към ястие.

Фитоестрогени – естествено уголемяване на гърдите

Фитоестрогените са естествени вещества, съдържащи се в почти всяко растение, които благодарение на своята структура са подобни на естрогена, който е отговорен за развитието на гърдите.

Това съединение подпомага развитието на съединителната тъкан, което води до уголемяване на гърдите.
Фитоестрогените са естрогено-подобни съединения от растителен произход. Те могат да бъдат намерени в соя, бобови и други растения. Те се използват широко за уголемяване на бюста и други цели поради естрогенните си ефекти.

Някои видове фитоестрогени включват:

Един от фитоестрогените е лигнан, наречен ентеролактон. Лигнаните се произвеждат от чревни бактерии от диетични фибри и могат да се използват за производството на ентеролактон.

Ентеролактоните се абсорбират в кръвта през червата или дебелото черво. След това хормонът пътува до различни тъкани, които трябва да бъдат повлияни от естрогенните хормони, като гърдите и шийката на матката, за да функционират правилно.

Здравословни свойства на фитоестрогените:

  • Развитие на гърдите: Фитоестрогените могат да причинят уголемяване на гърдите чрез свързване с естрогенните рецептори в гърдите.
  • Рак: Фитоестрогените могат да помогнат за предотвратяване на рак, като блокират канцерогенните вещества да се прикрепят към ДНК или като променят определени ензими, които елиминират канцерогените.
  • Намаляване на горещите вълни

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: