Цигански хороскоп – Той разкрива таланта ви и житейските шансове. Ето характеристиките на 12-те знака

цигански хороскоп

Любопитният цигански хороскоп точно определя чертите на характера, шансовете в живота и талантите на всеки от 12-те знака на зодиака.

Ромите винаги са били отлични в изкуството да предсказват и разчитат бъдещето с помощта на картомантия (карти за гадаене) и хиромантия.

Ето тайните на циганския хороскоп, описанията на 12-те знака на зодиака и тайните на циганските карти, които ще ви позволят да разберете по-добре съдбата си.

реклама

Какво е цигански хороскоп?

През вековете и историята ромите са се превърнали в майстори на изкуството на гадаене, което практикуват главно чрез карти за гадаене или четене на линиите на ръката. Що се отнася до картите за гадаене, циганите имат свое собствено Таро, датиращо от 15 век.

Имат и собствен хороскоп, който подобно на западния хороскоп е разделен на няколко зодиакални знака.

Циганският хороскоп е разделен на дванадесет знака, определени за всеки човек според датата на раждане. Те се характеризират с това, че са представени от ежедневни предмети, като нож, валута или свещник.

Циганският хороскоп описва хората по многоизмерен начин. Той определя техните черти на характера, силни и слаби страни, скрити таланти и способности, които си струва да се култивират и използват по пътя на живота.

Също така се говори за моделите, които използват в професионалния и любовния си живот.

Цигански карти Таро

Циганският хороскоп не е единственият метод за гледане в бъдещето според ромските традиции. Също толкова популярни са циганските карти, които изобразяват ежедневни ситуации, нужди и човешко поведение, които всеки е преживял или ще му се случат в бъдеще.

Ромските карти за гадаене са особено полезни за получаване на отговори и съвети за ежедневието. В зависимост от въпроса, циганските карти предоставят подробна информация, която може да предотврати или намали негативните ефекти от решенията.

Използването на цигански карти е препоръчително, когато е необходима специална помощ преди решаване на важни житейски въпроси.

Циганските карти са много лесни за научаване в сравнение с картите Таро. Това обаче не означава, че те имат само едно значение. Както всички други карти за гадаене, те могат да бъдат много сложни.

Простото изобразяване на ситуации, хора и мотиви улеснява разбирането на значението на всяка карта. Всяка от 36-те цигански карти е описана подробно. Благодарение на специализираната литература и ръководства можете да задълбочите знанията си или да се изненадате от това, което тези карти имат да кажат.

В зависимост от въпроса и системата за подреждане можете да получите много и преди всичко много точни отговори и информация от циганските карти.

Трудността за начинаещите в четенето на карти обикновено е да решат за определена интерпретация. Тъй като всяка една циганска карта е истински пакет от информация и има много значения, често не е лесно да се идентифицира правилният отговор.

Поради приликата в изображенията, имената и значенията им, картите Кипър често се наричат ​​неправилно или се бъркат с цигански карти. Но те не са идентични. Основната разлика между ромските карти и подобни тестета е, че те не са номерирани.

Днес циганските карти са все по-популярно средство за гадаене, но познанията за тези карти са все още доста бедни, а професионалната литература е малко.

Имена на цигански карти и техните тълкувания

В тестето има 36 цигански карти, а правилното им тълкуване не е лесно изкуство. Всеки от тях съдържа много значения, често противоречиви, чието правилно разчитане изисква много опит. Ето значението на циганските карти:

 • Бяла карта – отговаря за висшите сили, които позволяват личностно развитие
 • Вдовица – загуба на любим човек или поемане на нов път
 • Малко пари – да станете финансово стабилни или да изпаднете в дългове
 • Вдовец – семейни проблеми или среща с грешен човек
 • Копнеж – раздяла с партньор или липса на добро отношение
 • Радост – нова любов или конфликт с партньор
 • Верност – раздяла или уважението на близките
 • Писмо – символизира щастливи или лоши новини
 • Неочаквана радост – несбъднати мечти или среща с половинката
 • Тъга – бягство в лъжи или да се наложи да понесете последствията от миналото
 • Мислене – прекратяване на дългогодишно приятелство или друго
 • Офицер – властен успешен човек или тиранин, който не търпи опозиция
 • Нещастие – катастрофа или скъсване с лоши навици
 • Сватба – твърде много натрупване на задължения или подновяване на чувства към бивша любов
 • Смърт – принуда да се избере определен жизнен път или провал
 • Подарък – случайна, нежелана среща или радостно събитие
 • Дете – заплаха от близки или радостни новини
 • Надежда – конфликти във връзката или необходимост от вземане на добри решения
 • Щастие – среща с човек с чисти намерения или провал
 • Любовник – любящ мечтател или агресивен нарцисист
 • Любовница – предвестник на самота или искрен подкрепящ човек
 • Болест – прошка или токсичен партньор.
 • Постоянство – отчитане на грешки или среща с отговорното лице
 • Тъга – излизане наяве от измамите на близките или тържеството на истината
 • Съобщение – проблеми, причинени от прекомерна наивност или чистота на намеренията
 • Враг – предстоящо предателство или дългове
 • Лъжа – лъжа, която ще доведе до трагедия или до коригиране на грешки
 • Съдия – усложнение на живота или служебни проблеми
 • Експедиция – подобряване на благосъстоянието или семейни проблеми
 • Духовенство – липса на увереност или победа на мъдростта
 • Ревност – предателство или усложнения в една връзка
 • Крадец – страст към хора, живеещи над закона или лъжа
 • Дом – постоянство във връзка или ревност
 • Посещение – проблеми с възрастни хора или нарушаване на чувството за сигурност
 • Загуба – човек, който ще ви помогне да постигнете мечтите си
 • Пари – успех
 • Любов – идващо щастие или лицемерие

Цигански хороскоп – зодии и техните характеристики

Купа: 21 януари – 19 февруари

Според циганския хороскоп Купата (Чаша) означава дар на единство и откритост. Представителите на тази зодия са креативни, оригинални и малко нерешителни, но много щастливи.

Те са склонни да губят, но постоянно търсят щастието и се опитват да го предадат на всички около себе си. Те се грижат за благополучието на хората около тях, въпреки че могат да бъдат завладяващи и ревниви. Те са креативни и непредубедени, търсят нови преживявания в любовта.

Особена сила имат за тях канелата и аквамарина.

Параклис: 20 февруари – 20 март

Параклисът символизира религиозността и вярата. Хората, родени под този знак, са сериозни, тихи и подозрителни. Въпреки това, те също имат голяма способност да създават близки контакти и приятелства, а също така имат голяма духовна сила.

Обичат и спокойните и тихи места, защото там се чувстват най-добре. На работа обикновено са предприемачи. Те са изключително идеалисти, дават всичко за неща, които смятат за благородни. По същия начин те се жертват в любовта. Когато преживеят разочарование, е много трудно да им се доверите отново.

Аметистът е техният магически камък, а глицеринът е ароматът, който им подхожда най-много.

Кама: 21 март – 20 април

Според традицията на циганския хороскоп Камата символизира бърз и директен начин за справяне с проблемите.

Хората, родени под този знак, са практични, малко импулсивни и обичат да се състезават. Освен това те със сигурност имат страхотна интуиция и качества, които ги правят страхотни лидери.

Представителите на този знак са задълбочени, педантични, понякога малко студени и пресметливи. Символът на камата означава успех, безмилостна борба за победа във всяка област на живота.

Камата в циганския хороскоп е съчетана със зелен яспис и аромат на лавандула.

Корона: 21 април – 20 май

Короната в циганския хороскоп символизира чистота и елегантност. Представителите на този знак са изключително лоялни, чувствителни и романтични, макар и малко горди.

Обичат просперитета и лукса и лесно могат и да си го спечелят. Те не очакват някой да им даде нещо. Те са крале или кралици по начина, по който се ориентират в света. Те са изискани, понякога малко официални. Обикновено налагат мнението си – не насила, а по убеждение. Те се държат по същия начин в любовта и работата. Поради това надменно отношение, толкова типично за зодия Корона, те могат да генерират антипатии, докато не се опознаят по-добре.

Ароматът на роза обикновено се свързва със знака на Короната, а сапфирът е камък, който им придава специална енергия.

Свещник: 21 май – 20 юни

Свещникът символизира мъдрост и изобилие от идеи. Хората, родени в този знак, са интелигентни и комуникативни, както и малко упорити, което им позволява да създават трайни приятелства. Те знаят извън всякакво съмнение, че са обичани от хората около тях.

Освен това са комуникативни и емпатични, обичат предизвикателствата и винаги търсят нещо ново. Лоялността не е най-големият им актив. Тяхната склонност към спестяване може да ги накара да се възприемат като скъперници.

Флоралните аромати и естественият магнит ще им помогнат да осигурят добро настроение.

Кръг: 21 юни – 21 юли

Този цигански хороскопски знак символизира цикъла на живота. Родените под знака на Кръга са чувствителни, емоционални, резервирани и малко несигурни, но обичат силно. Те са склонни да бъдат предпазливи. Както мъжете, така и жените са склонни да реагират прекалено много и да загубят равновесие, когато усетят, че благосъстоянието на близките им е застрашено.

Те са малко носталгични и могат да бъдат много ревниви. В професионалния живот те обикновено управляват проекти, защото имат изключителна способност да се концентрират.

Подобно на зодия Корона, розата е оптималният аромат, докато изумрудът е техният магически камък.

Звезда: 22 юли – 22 август

Като се има предвид циганската традиция, звездата представлява равенството между земята и небето. Те са родени оптимисти и изключително приятни хора. Те обичат да бъдат забелязани.

Хората с тази зодия са големи късметлии, защото съдбата е благосклонна към тях през целия им живот. Те са магнетични, щедри и конкурентни. Да бъдат най-добрите е записано в ДНК-то им – и в работата, и в приятелството, и в любовта. Те са чиста енергия, родени лидери и като такива могат да изпаднат в авторитаризъм или непоносимост към несъвършенството.

Що се отнася до здравето, ставите са тяхната ахилесова пета. Сандаловото дърво и рубинът привличат просперитет в живота им.

Камбана: 23 август – 22 септември

Камбаната символизира точност и дисциплина. Хората, родени в този астрологичен знак на циганската традиция, са организирани, амбициозни хора, които обичат съвършенството.

Те критикуват всеки, дори ако са готови да помогнат на другите да се развиват градивно. Те пътуват по света с широко отворени очи и протегнати ръце, за да помогнат на нуждаещите се.

Обичат да дават и имат нужда да се чувстват необходими. Това е тяхната слабост: те са малко раздразнителни и изключително чувствителни. Когато се почувстват наранени, те се усамотяват.

Идеалният им аромат е гардения, а щастливият им камък е ахат.

Валута: 23 септември – 22 октомври

Валутата символизира справедливост и равновесие, също като своя двойник в западния хороскоп – Везни.

Това са хора, които проявяват голяма мъдрост при разрешаването на всякакви конфликти. Те също са талантливи предприемачи и оптимисти, които се справят добре в бизнеса, защото са отлични посредници. Те също са трудни за удовлетворяване, винаги искат повече във всички области на живота.

Що се отнася до талисманите, лавандулата е техният успокояващ аромат, а розовият диамант е специален камък за тях.

Нож: 23 октомври – 21 ноември

Този знак не трябва да се бърка с камата, тъй като според циганския хороскоп камата символизира промяната, ученето и еволюцията. От друга страна, хората, родени под знака на ножа, се отличават с аналитичен ум и силен характер.

Те привличат другите с цветната си личност. Лесно успяват да бъдат обичани и уважавани в живота.

Символът на ножа в циганския хороскоп означава успех, безмилостна борба за победа във всичко – в работата, спорта или в любовта. Родените в този знак се състезават като малцина и обикновено постигат целите си.

Мускусът и топазът им дават енергия.

Брадва: 22 ноември – 21 декември

Брадвата символизира свободата и според циганския хороскоп хората, родени в този знак, са авантюристи, малко безразсъдни, но надарени с голяма яснота на ума.

Те могат да се адаптират към всяка ситуация с удивителна лекота. Всичко е интензивно в живота им: ако обичат, го правят лудо, ако са в бизнеса, дават 100% … за известно време. Имат нужда от промяна, мразят рутината. Ако имат средства и възможности, прекарват времето си в пътуване.

Ароматът им е на жасмин, а камъкът на късмета е тюркоазът.

Подкова: 22 декември – 20 януари

Подковата в циганския хороскоп символизира усилия и работа. Хората, родени през този период, са всеотдайни хора и перфекционисти във всичко, което правят. Те винаги успяват в това, с което се захванат.

Винаги са готови да помогнат на нуждаещите се и може да похарчат повече от необходимото. Подковата привлича късмет, олицетворява добри поличби и надежда, които винаги се получават с труд. Този символ е мощен цигански талисман.

Ароматът на лимон и ониксът като магически камък са елементите, свързани със знака Подкова.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: