6-те предсказания на Баба Ванга за 2022г. – ще се сбъднат ли?

предсказания на Баба Ванга за 2022

Предсказанията на баба Ванга са добре познати у нас и по света. Тя предсказа световни събития, като аварията в Чернобил, разпадането на СССР и смъртта на принцеса Даяна.

Но какви са предсказанията на Баба Ванга за 2022 година?

Пророчицата твърди, че 2022г. ще донесе със себе си цяла поредица от катастрофи и други ужасяващи събития, които ще променят трайно съдбата на човечеството.

реклама

Коя е Баба Ванга?

Българката Вангелия Пандева Гущерова (1911-1996), известна като Баба Ванга, стана известна едва когато се сбъднаха около 80% от нейните предсказания.

През 1923г. по време на силна буря малката Вангелия е била отнесена от вихъра. След дълго търсене е намерена от семейството, тя била ужасена, а очите й били пълни с пясък и прах.

Поради липса на финансови средства момичето не получи подходяща медицинска помощ и загубила зрението си. Може ли този чудовищен инцидент от детството да допринесе за по-късните пророчески видения на Баба Ванга?

Въпреки че не знаем причината за механизмите, които са се развили в съзнанието на Вангелия с течение на времето, това, което е сигурно е, че тя е успяла да предвиди атаките на ISIS, края на Втората световна война, разпадането на СССР, смъртта на принцеса Даяна и дори Брекзит!

През 1941г. Бана Ванга разкрива своите ясновидски умения. Тя разказва на хората, които среща, какво ще се случи с тях в бъдеще, разпозна здравословните им проблеми и ги съветва кой лекар или лечител може да им помогне ефективно.

С течение на времето Баба Ванга е посещавана от тълпи хора от цял свят, които се интересуват от собствената си съдба и за съдбата на своите близки.

С течение на времето са написани много изчерпателни книги за живота и предсказанията на Баба Ванга, допринесли за световната слава на българката.

Прогнозите на Баба Ванга за 2022г.

Баба Ванга предсказа множество природни бедствия за 2022г., придружени от възможни войни и неочаквани политически промени.

Пророчицата твърди, че 2022г. ще донесе със себе си цяла поредица от катастрофи и други ужасяващи събития, които ще променят трайно съдбата на човечеството.

Точно преди смъртта си тя обявила, че през 2022г. ни очакват много тежки времена.

1. 2022 г. – Откриване на смъртоносен вирус в сибирските ледници

През 2022г. екип от учени ще направи ужасяващо откритие в сибирските ледници.

Смъртоносният вирус, който дреме в леда от незапомнени времена, отново ще види бял свят.

Според Баба Ванги, патогенът ще се възроди в резултат на глобалното затопляне, което изследователите са на път да потвърдят.

2. Година 2022 – Без питейна вода

През 2022г. много градски агломерации ще започнат да изпитват огромен недостиг на питейна вода. Причината за това явление е бързото нарастване на населението в градовете и недостатъчното количество вода, получена от близките естествени водоеми.

Най-вероятно единственото спасение за градските агломерации ще бъдат подземните води, тоест извличането на вода от дълбините на земята. Тъй като нуждите се увеличават, хората ще копаят все по-дълбоко и по-дълбоко.

3. 2022 година – Ще бъде ли атакувана нашата планета от извънземна цивилизация?

Според Баба Ванги през 2022г. Земята може да бъде посетена от представители на чужда цивилизация. Ще бъдем ли нападнати?

Това не е напълно известно. Интересното е, че от известно време в научната общност съществува популярно вярване, че мистериозният астероид, който е наречен „Oumuamua“, може да е космически кораб, изпратен от извънземни, търсещи признаци на живот във Вселената.

Въпреки факта, че тази теория беше силно критикувана преди, сега тя печели все повече и повече поддръжници.

4. 2022 година – Ще унищожат ли скакалците всичко в Индия?

Според Баба Ванга през 2022г. в Ню Делхи термометрите за дълго време ще показват над 50 градуса по Целзий, което е равносилно на екстремни климатични промени.

Апокалиптичната гледка на милиони насекоми, унищожаващи хиляди акра зърно, ще шокира хората. Гладът и бедността ще засегнат хората по целия свят.

5. 2022 година ще бъде пълна с катаклизми!

За 2022г. Баба Ванга прогнозира урагани, наводнения, пожари и земетресения.

Предполага се, че това е време, белязано от природни бедствия. Екстремни метеорологични условия в света: полярни вихри в САЩ, жега в Скандинавия, наводнения в Европа и пожари в Австралия.

Всички тези явления ще засегнат значителна част от световното население, което, за съжаление, ще пострада много от това.

6. Ще се превърнем ли в зомбита през 2022г.?

Очаква се 2022г. да донесе бързо развитие на цифровите технологии. Въпреки това дигиталната зависимост, прекомерната активност във виртуалните светове, глобалният обхват на социалните мрежи и тяхното въздействие върху живота ни, както и всички други видове мултимедийни забавления, ще доведат до влошаване на човешките интелектуални способности и постепенно намаляване на мозъчната мисъл, което може да накара хората скоро да започнат да се държат като зомбита.

Разбира се, това няма да се случи за една нощ, но за 2022г. се казва, че ще въведе тези ужасяващи промени.

Прочети Още: Предсказанията на Нострадамус

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: