Мъжете от тези зодии крият любовта си

Мъжете от тези зодии крият любовта си

Собствениците на тези зодии възприемат влюбването като слабост и поради тази причина правят всичко, за да прикрият това. Интересното е, че според астролозите това е особеност, която отличава мъжете от знаците, принадлежащи към елемента на Земята.

Мъжете от тези зодии флиртуват с много жени, за да не мислят за тази която ги е пленила.
Мъжете, които притежават тези зодиакални знаци, искат да бъдат смятани за корави и реагират с ужас само при мисълта, че някой може да разбере за техните емоции. Те маскират чувствителността си по всички възможни начини. Често се заблуждават, за да постигнат желания ефект.

Мъжете от тези зодии крият любовта си

Представителите на тези зодии се срамуват от емоциите си:

реклама

Дева

Мъжът Дева има прагматичен подход към живота. Дори се отнася към срещите с жени като към инвестиция – ако усети, че връзката не е изгодна за него, бързо се оттегля от нея. Любовта му е чужда, но сърцето му бие по-бързо, когато срещне партньор, с който може да прекара целия си живот. Той дълго се колебае, преди да заложи всичко на нея. За да обърка бдителността си, си урежда срещи с други. Тогава той е сигурен, че не е наблюдаван от нея и следи всяко нейно движение.

Телец

Мъжът зодия Телец е непоправим романтик. Ако е самотен, той мечтае да среща любовта на живота си почти всяка вечер. Той си представя сватбата си няколко години преди да се състои и докато фантазира за изграждане на връзка, той си обещава да бъде нежен и предан партньор. Въпреки това, когато той наистина се влюби в някого, за цяла година от познаването на този човек, той може да се преструва, че изобщо не участва в тази връзка и не търси нищо задължаващо. Той прави това, за да скрие истинските си чувства.

Козирог

Мъжът зодия Козирог е много амбициозен по природа и иска да бъде видян като човек, който се грижи за кариерата си. Дълбоко в себе си той е много загрижен, че ако другите го хванат в изблик на чувства, ще спрат да го възприемат като сериозен бизнес партньор. В продължение на много години създава образа на мъж, който винаги мисли хладно и разумно. Затова той често се опитва да покаже, че не се интересува от романтични връзки. Шегува се с много жени, но никога не надхвърля границите.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: