Мъжете от тези зодии лесно губят интерес към жените. Те са придирчиви и капризни

Мъжете от тези зодии лесно губят интерес към жените. Те са придирчиви и капризни

Собствениците на тези зодии са изключително взискателни към жените и очакват те винаги да са близо до идеала. Достатъчно е партньорът им да има един лош ден и те са готови да се усъмнят в смисъла на цялата връзка.

Мъжете от тези зодии лесно губят интерес към жените

Мъжете, които притежават тези зодии, са много критични към жените, с които излизат. След кратко време на запознанство стигат до извода, че се чувстват разочаровани от избраника си. След това могат да я оставят без думи, обяснявайки, че трябва да работят или че не са готови за връзка.

Представителите на тези зодии бързо губят интерес към жените:

реклама

Дева

Мъж Дева никога няма да си го признае, но съди жената на почти всяка крачка. Това се дължи на факта, че той провежда кастинг за жена си през целия си живот – така че в началото на връзката той проверява дали тя е подходяща за домакинята и майката на децата му. Когато не му хареса нещо в нейното поведение, той веднага приключва етапа на „разпит“.

Водолей

Мъжете Водолей имат идеализиран образ на партньора си. Ако нямат късмет в живота и не срещнат някой, с когото да започнат приятелство, най-често изпитват разочарования при срещи с жени. Никой не е толкова велик, колкото този, който си представят. Така те изоставят всяка една жена без скрупули, надявайки се, че рано или късно ще срещнат идеала си.

Овен

Мъжът зодия Овен е труден характер и има една женска черта, която никога няма да приеме – неподчинението. Той спира да иска връзка с жена, която няма да му се подчини. Тогава той става студен и дистанциран, сякаш е забравил чувствата си. Всъщност това е част от стратегията му – така той иска да отслаби ината на партньора си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: