Най-мощните защитни амулети, които трябва да носите със себе си навсякъде

Най-мощните защитни амулети, които трябва да носите със себе си навсякъде

Амулетът е предмет, характеризиращ се с магическа сила, защитаваща собственика си от специфични заплахи.

Обхватът на възможните опасности тук е много широк, от примерен удар на мълния през ухапване от отровна змия или паяк, до измъчване от демони и зли духове.

В зависимост от предназначението си амулетите могат да бъдат с различни форми и цветове. Те също могат да бъдат изработени от различни видове материали. Някои амулети са украсени с букви, символи или магически формули, докато други нямат никакви надписи.

реклама

Защо се случва това? Е, както е общоизвестно, отровните змии или измъчващите насекоми не познават азбуката и не са в състояние да разпознаят мистериозни символи, а специфичният цвят на амулета или неговата специфична форма може да действа като възпиращ фактор за тези същества.

От друга страна, както за хората, така и за някои астрални същества, или за същества, които ни измъчват от отвъдното, като цяло са ефективни магически формули, състоящи се както от азбуката, така и от специфични символи.

Амулетите с определени видове надписи са много подобни на магическите заклинания. Задачата на амулетите е да осигурят на притежателите си сигурност, както материална, така и в други сфери на човешкото съществуване, като умствената, емоционалната и духовната сфера.

1. Амулети с черен турмалин – изключителна защита в трудни ситуации

амулет от черен турмалин

Черният турмалин е изключително рядък бразилски минерал, той е мощен защитен камък. Черните турмалинови амулети насочват притежателя си към рационално вземане на решения, самоконтрол и самодисциплина. Тези амулети се оказват полезни при трудни обстоятелства, единственият начин да избягате невредими е чрез емоционално майсторство и допълнителна вътрешна сила. Черният турмалин ефективно предпазва собственика на амулета от негативната енергия на другите, завист и неприятна атмосфера.

2. Медал на Архангел Михаил

Медал на Архангел МихаилАрхангел Михаил е силен водач сред АРХАНГЕЛИТЕ. Неговата задача е да изчисти земята и нейните жители от токсичен страх. Архангел Михаил предлага помощ в следните ситуации: защита на личността, защита от зли сили, търсене на смисъла на живота.

3. Оргонитни амулети

оргонитен амулет

Оргонът е жизнената енергия, която изпълва цялата вселена. Оргон е друго име за същата невидима енергия, която е била дефинирана в много древни философски системи, наред с други, като чи или Прана Виняса.

Оргонитът е вид генератор на оргон. Основната задача на оргонита е да излъчва положителна енергия, която повишава жизнеността, подобрява самочувствието и подпомага функционирането на целия организъм.
Според привържениците на конвенционалната медицина, оргонитния амулет може значително да подобри психическото и физическото благополучие.

4. Амулети с аметист

амулет с аметист

Аметистът обикновено се счита за камък на хармонията и релаксацията.
Има поверие, че амулетът от аметист може да възстанови психическото и физическото равновесие на своя собственик. Този амулет носи вътрешен мир, помага за справяне с емоциите, добавя търпение, облекчава умората и дава възможност за здрав и здрав сън.

5. Амулети от лапис лазули

Амулет от лапис лазули

Лапис лазули е камък, който благоприятства преди всичко нашата духовна сфера. Има поверие, че лапис лазули подобрява креативността, повишава самосъзнанието и мотивира да работим върху себе си. Този невероятен камък ви позволява да възприемате реалността със спокойствие.
Амулетът от лапис лазули хармонизира собственика си с Вселената, улеснява практикуването на медитация и ви отваря за духовно напътствие.

6. Амулети със скандинавския символ Vegvisir

Амулет със скандинавския символ Vegvisir

Скандинавският магически символ Vegvisir ви помага да намерите правилния път. Хората, които са хронично объркани, загрижени за бъдещето и не знаят в каква посока да действат, е необходимо да се сдобият с амулет с този символ.

Vegvisir символизира пътуването, което предприемаме както на физическо, така и на духовно ниво.

7. Пръстен на Атлантида

Пръстен на Атлантида

Моделът на известния пръстен на Атлантида се оказва в съответствие с принципите на свещената геометрия и концепцията за т. нар. златна среда. Поради тази причина се казва, че пръстенът на Атланта помага за защитата, здравето и интуицията на всеки, който го носи.

Твърди се, че съвременните бижута, украсени с опростен модел от оригиналния пръстен на Атлантида, могат да дарят положителна енергия и да предпазят притежателя си от лошите намерения на околните.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: