Зодиите, които се страхуват от любовта

Зодиите, които се страхуват от любовта

Те не искат да обичат или да бъдат обичани. Предпочитат да изживеят целия си живот без любов, отколкото да рискуват да бъдат наранени.

Хората под тези зодии се стремят усилено да стъпят на земята и да заглушат шепота на сърцето си. Те са майстори да симулират безразличие и да потушават емоциите в зародиш.

Телец

Умее да обича и е изключително чувствителен и емоционален човек. Въпреки това, преди да си позволи да обича и да разкрие чувствата си, трябва да мине много време. Зодия Телец поставя други неща на първо място. Подбират партньорите си внимателно, водени от разума. Те търсят някой от своето обкръжение. Те са най-склонни да се обвържат с дългогодишни приятели или съседи. За тях е важно семейството и приятелите им да приемат този човек. Преди да се влюбят, анализират плюсовете и минусите.

реклама

Телците не са хора, които скачат от връзка на връзка. Първата връзка често е последната им. Те се страхуват да рискуват и да захвърлят познатия си живот за нова любов. Предпочитат спокойствието и стабилността.

Най-сексапилните зодии в зодиака

Дева

Обичат да са спокойни и всичко да е планирано. Смятат, че в живота човек трябва да се ръководи само от разума, защото сърцето може да ви подведе. Затова зодия Дева ще се защитава от усещането любов с ръце и крака. Съсредоточена върху работата, самоусъвършенстването и поддържането на ред, тя няма време и място за любов.

Освен това тя е много взискателна и критична към другите хора. Ако тя реши да има връзка, тя ще е разумна. Девата ще избере партньор, който е обещаващ, а не този, към когото има чувства. Девата често пренебрегва чувствата и ги отрича. Тази зодия искрено вярва, че да се ръководиш от емоциите е път към унищожение.

Хороскоп за 2023 година

Стрелец

Те обичат да флиртуват и да се срещат с нови хора, но се съпротивляват срещу изграждане на сериозна връзка. Те са плейбой, който искат животът им да е приятен и безпроблемен през цялото време. Не искат да изпитват никакви лоши чувства. Понякога, страхувайки се от проблеми, те държат другите на разстояние или бягат от тях. Страхуват се да не бъдат нарани.

Освен това представителите на зодия Стрелец се страхуват, че самите те може да наранят някой, който обичат. Често влизат в кратки връзки, които приключват преди някоя от страните да има време да се влюби. Това е техният защитен механизъм.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: