Зодии: Идеи за коледни подаръци – Вижте кой ще бъде идеалният коледен подарък за всяка зодия

Зодии Идеи за коледни подаръци

Според вярванията в астрологията рождената дата може да разкаже много за нашия характер. Това важи и за подаръците.

Така че най-добре е коледният подарък да бъде избран така, че да отговаря на характера на получателя. Според датата на раждане, ще разгадаем какво влияе на интереси и предпочитания на човека за който избираме подарък за коледа.

Какъв подарък ще достави най-голямо удоволствие например на Телец или Дева? Кое ще е идеално за Близнаци и кое за Лъв? Отговорът ще намерите в статията.

реклама

Идеи за коледни подаръци зодии Овен и Телец

Хората под зодия Овен са динамични и активни, така че няма да се зарадват на излишни подаръци. От друга страна, радост ще им донесе подарък, който може да използва и да носи приключение. Това със сигурност включва билет за концерт, полет с балон или скок с бънджи.

Що се отнася до Телците, те ценят лукса и комфорта. Затова със сигурност ще се зарадват на нов парфюм, шал или чанта. Ваучер за ползване в магазин или ваучер за разходка с луксозен автомобил също е добра идея.

Идеи за коледни подаръци зодии Близнаци и Рак

Близнаците се отегчават много бързо, така че си струва да им дадете нещо, което могат използват лесно и ще им бъде полезно в бъдеще. Всички курсове и обучения са страхотна идея.

Представителите на зодия Рак ценят персонализираните и ръчно направени коледни подаръци и със сигурност ще ги оценят. Те ще харесат напр. рамки със споделени снимки, домашно приготвени сладкиши, семейна книга или ароматна свещ.

Идеи за коледни подаръци зодии Лъв и Дева

Страхотният вкус е отличителна черта за много хора под зодия Лъв. Затова подаръкът за тях трябва да бъде наистина добре обмислен. Те със сигурност ще оценят персонализирани подаръци като бижута, гравирана химикалка или любимото вино.

Когато става въпрос за Девите, тези зодии също се фокусират върху практичността и полезността. Сред подаръците, които си струва да им купите, са тетрадки, книги, билети за театър, кино или концерт.

Идеи за коледни подаръци зодии Везни, Скорпион и Стрелец

Представителите на зодия Везни се наслаждават на по-фините неща в живота и изпитват радост от живота. Везните се управляват от планетата Венера, която ръководи красотата, грацията, елегантността, храната, релаксацията, чувствеността, романтиката, изкуството и взаимоотношенията.

Когато говорим за подарък, просто се насочете към артикули като свещи, уютни развлечения, ултра меки пижами и плюшени халати или нещо, което е естетически приятно, от грим до бижута.

Хората от зодия Скорпион са индивидуалисти, но обичат да разкриват мистерии. Затова, освен на добра детективска история, те ще се насладят и на посещение в ескейп стая или вечеря „на тъмно“.

Представителите на зодия Стрелец обичат приключенията. Уъркшоп по актьорско майсторство, вокални уъркшопове, пътувания, скокове с парашут – това е идеалният подарък за тях.

Идеи за коледни подаръци зодии Козирог, Водолей и Риби

Хората под Козирог са много амбициозни, трудолюбиви и упорити в преследването на целите си. Те също имат много уникален вкус. Затова ще се зарадват на елегантна чанта, луксозна козметика за грижа за тялото, вино или произведения на изкуството.

Представителите на зодия Водолей са душата на компанията. Тези хора са пълни с енергия и обичат да бъдат актуални. Идеалният подарък за Водолей екамера, телефон или смарт часовник.

Последният знак от зодиака са зодия Риби, които не са твърде взискателни към подаръците и ще се зарадват практически на всеки подарък. Книга, диск, пижама или дори чорапи с коледна шарка определено ще бъдат хит.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: