Хороскоп за 2023 година – Разберете какво вещаят звездите

Хороскоп за 2023 година - Разберете какво вещаят звездите

Тази година ще ви убеди, че всичко, което някога сте искали, е възможно. Ще откриете, че някои от посланията на вселената са ограничени до нас самите от ограничени вярвания, които сме позволили да нараснат до огромни размери в душата.

2023 година идва с много добро, което ще се отрази във всички сфери – работа, семейство, кариера. Какво ще си изберете като цел за новата година? Какво ви съветват звездите?

Този новогодишен хороскоп за 2023 година ще ви даде пълен преглед на годината, комбинация от добри и лоши времена и какво астрологията казва за всички зодии през тази съдбоносна година.

реклама

Овен

Ще срещнете много интересни хора, които ще могат да ви предложат напълно нова гледна точка към живота. Доброто, което многократно ще срещнете през 2023 г., е ваше по право. Особено през лятото ще управлявате емоциите си само като се отказвате, но това ще е голямо училище за вас, благодарение на което ще се раздвижите значително. Все още ще имате перфектна преценка за хората, въпреки че другите ще се опитват да ви убедят да направите отстъпки. Съсредоточете се върху дома си и изградете това, което желаете за целия си живот. Най-накрая някои представители на зодия Овен решават да купят мечтания имот или да си уредят страхотен наем. Сатурн може да повлияе на връзката ви с чужди страни, вашите разходи и финансови печалби, социалните ви връзки, а също и склонността към духовност.

Телец

През 2023 г. може да срещнете проблеми в семейния или партньорския си живот, които ще ви изненадат малко. Мислехте, че всичко е на прав път и нищо не може да се обърка. Накрая ще разберете, както често се случва, че дори подобни трудности имат за цел да ви научат на нещо, да ви дадат опит или просто да ви покажат коя посока е правилната за вас. Изведнъж богатството или славата няма да имат значение за Телците. Ще копнеете за стабилен дом, където винаги можете да намерите сигурност и любов след тежък работен ден. И точно това ще успеете да изградите през новата година. За да получите благословията на Сатурн, за да получите очакван бизнес успех, ще е необходимо да имате постоянство, както и да избягвате негативни коментари и мисли.

Близнаци

През 2022 г. намерихте мечтаната кариера и сега се състезавате с главоломна скорост. Още в началото на годината ще откриете, че основната ви цел не са парите, а свободата. Вие се стремите да бъдете господари на времето си и да управлявате живота си точно както ви е необходимо. През пролетта може да се разсеете от изгодни предложения за работа, които ще ви накарат да се замислите поне за момент дали наистина правите всичко в своя интерес. Близнаци – всяка пречка само ще ви направи по-силни, не се съпротивлявайте на естественото развитие. През първата половина на годината ще намерите отговора, който търсите.

Рак

Пригответе се за силен старт! Още в началото на годината всичко се раздвижва за зодия Рак. Новата година обещава дълбоки преживявания, а също и един от най-важните моменти, когато ще трябва да се вземат решения. Ще се съсредоточите основно върху щастието, любовта, но също и върху поемането на риск и вашето израстване. Най-накрая ще осъзнаете, че не трябва да чакате живота да ви поднесе нещо хубаво, а сами да го постигнете. Ще изпълните душата си с радост и ще продължите напред към собственото си щастие. Тази година ще бъде пионерът на много нови направления, с които обкръжението ви може да не се съгласи веднага. Но отстоявайте себе си, този път наистина няма да сгрешите.

Лъв

Започва нов цикъл от живота на Лъвовете. Включете предимно себе си в него. Да се ​​жертвате за другите беше вашата безсмислена цел миналата година, този път ще откриете, че имате много малко собствени ресурси, които ви правят щастливи. Ще има значителна повратна точка, която ще ви води напред. Може да е свързано с партньорските ви отношения. Цялата година ще бъде някак горчива, за пореден път ще се убедите, че трябва да се борите за щастието. Оставете ограничаващите убеждения и не мислете за компромис за всяко подходящо решение – време е и за вашето мнение. Тази година Сатурн ви съветва да избягвате да се ровите в миналите си грешки и да започнете да работите по вашите проекти и работа.

Дева

Ще изобилствате от енергия, която обичате да влагате в подобряване на дома си, укрепване на семейните отношения или търсене на нова работа. Ще бъдете изключително гъвкави и незабавно ще се адаптирате към всяка ситуация. Вашата вродена предприемчивост ще изисква внимание тази година. Някои представители на зодия Дева напускат работата си и се захващат с проекти, които отдавна искат да направят. Особено успешни в сферата на кариерата ще имате през есента, когато ще срещнете човек, който ще ви помогне много в тези планове. Сатурн и Раху изискват повече усилия и положителен подход както на лично, така и на професионално ниво.

Везни

Тази година ще трябва да се откажете от някои приятелства, които вече не ви служат и с които не се чувствате комфортно. В същото време ще ви е трудно да идентифицирате какво всъщност ви липсва в този живот. Особено в началото на годината може да се почувствате изтощени и неспособни. Но нищо от това не е вярно, защото още през пролетта ще покажете, че сте лидер в работата си. В края на 2023 г. на някои Везни им предстои повишение или смяна на местожителството. Ще разберете, че вече сте надраснали някои ситуации в живота си и трябва да погледнете на всичко от дистанция.

Скорпион

Няма нещо, което да не можете да направите тази година, въпреки че не всичко ще е в хармония с душата ви. Но трябва да опитате различни неща, за да разберете кое е точно за вас. Някои Скорпиони запалват отново искрата в романтична връзка и ще засилят сексуалната си енергия през 2023 г. Уважаването на авторитета обаче ще бъде голям проблем за вас през втората половина на годината, особено в работата. Понякога дори ще работите по-дълго, отколкото бихте искали. В края на годината обаче ще разберете, че всичко си е имало причина и се е случило точно както трябва. В галерията ще откриете за какво да внимавате. Сатурн изисква да избягвате да правите ненужни разходи в средата на годината.

Стрелец

Тези представители на зодия Стрелец, които не са решили да направят промени през предходната година, може да бъдат донякъде принудени да го направят през 2023 г. Обстоятелствата просто ще ви помолят да пристъпите към мечтания живот. Един въображаем космически компас, който ще ви носи ясни знаци през цялата година, ще бъде вашият най-добър приятел този път. Все пак трябва да избягвате изневярата, дори и привидно „невинната“, когато си размените няколко съобщения с близък човек. Партньорът ви бързо ще разбере за лъжите ви и ще прекарате остатъка от годината в спорове и задушна атмосфера. Инициирайте финансовите възможности, които ви идват и тази година. Няма да има по-добро време от новата година.

Козирог

Ще бъдете като магнит! Ще привлечете правилните хора, които ще ви научат да мислите съвсем различно от това, с което сте свикнали досега. Ще просперирате в любовта, кариерата и финансите. Вие официално сте щастливите деца на 2023 г.! Ще сте решени да преодолеете ограниченията, които дълго време сте пазили в главата си. Целта ви през новата година обаче няма да е да работите повече, а по-ефективно. Ще копнеете за проект, който може да ви донесе желаната свобода, въпреки че подобно мислене не е много типично за Козирозите. Но вие сте в средата на голяма трансформация, която другите може да не разберат.

Водолей

Още в началото на годината ще очаквате с нетърпение какво ще ви донесе. Имате големи надежди за това, надявайки се, че семената, които сте засели миналата година, ще растат с ракетна скорост. И си прави. Ако смятате, че 2022 е страхотна възможност, двойно по-добра ще е следващата година! Очаква ви зашеметяващ успех. Вероятно точно през пролетта ще се сбъдне нещо за зодия Водолей, за което отдавна сте мечтали, но никога не сте искали да признаете, че наистина може да се случи. Насладете му се до насита. Тази година ви очакват прекрасни неща.

Риби

Не се страхувайте да смените работата си, новата година го изисква. Всичко, което желаете, е скрито в промяната, която се страхувате да направите. Решете се и бягайте напред към всичко, което ви попадне. Независимо дали става въпрос за пътуване до екзотични дестинации, стартиране на собствени проекти или нова любов, той може да използва всичко в максимална полза. И накрая, вие също си позволявате да бъдете малко егоисти – в най-добрия смисъл на думата. За зодия Риби, 2022 година беше преди всичко за задоволяване на нуждите на другите, но сега е моментът да се погрижите за себе си.

Повече информация за зодиите

Овен (♈︎)
21 март – 19 април

Телец (♉︎)
20 април – 20 май

Близнаци (♊︎)
21 май – 20 юни

Рак (♋︎)
21 юни – 22 юли

Лъв (♌︎)
23 юли – 22 август

Дева (♍︎)
23 август – 22 септември

Везни (♎︎)
23 септември – 22 октомври

Скорпион (♏︎)
23 октомври – 21 ноември

Стрелец (♐︎)
22 ноември – 21 декември

Козирог (♑︎)
22 декември – 19 януари

Водолей (♒︎)
20 януари – 18 февруари

Риби (♓︎)
19 февруари – 20 март

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: