Ето кои са най-ревнивите зодии мъже и жени! От подозрителен Скорпион до разбиращ Водолей.

най-ревнивите зодии мъже и жени

Кои са най-ревнивите зодии мъже и жени? Кой в една връзка може да бъде болезнено ревнив и по-добре да се внимава?

Преглед на всички зодии, по отношение на тяхната ревност. Някои от тях могат често да досаждат.

Най-ревнивите зодии

Най-ревнивите зодии могат да вгорчат живота на половинката си. Притеснява ги, когато партньор отделя време и внимание на някой друг.

реклама

За предпочитане е цялото внимание на партньора да бъде насочено към тях. Когато не го разбират, могат да проявяват болезнени сцени на ревност.

Ревнивите зодии не понасят ситуации, дори когато партньорът:

  • обменя SMS или Messenger съобщения с някого;
  • прекарва време с приятели;
  • посвещава време за себе си или хоби;
  • желание да помогне на другите;
  • остава след часове на работа;
  • поставя доброто на другите пред партньора;
  • закъснява за уговорена среща;
  • не държи на думата си и лъже;
  • често използва извинения и обяснява по заплетен начин.

Най-ревнивите знаци на зодиака искат да доминират над другите и ще направят всичко, за да постигнат целта си.

Ревността разкрива най-лошите им черти: силна нужда от контрол, болезнена ревност и обвинения в липса на любов. С една дума, наистина е трудно да се живее с такива ревниви хора.

Кои зодии са най-ревнивите?

Овен 21/03 – 20/04

Овенът е типичният алфа мъж/жена. Типът воин, завоевател и победител, управлява, разделя и иска да доминира. И като цяло успява да постигне това.

Той може да ревнува, защото липсата на лоялност на партньора му удря егото му. Ако хване половинката си дори в невинен флирт, ще му спретне ада на земята или ще му стегне куфарите. Като цяло обаче Овенът не си поставя за цел да разобличава предателство.

Кой няма да даде повод на Овена да ревнува? Хората Овен ще създадат идеална връзка с тактичните и безконфликтни Везни и със смелия Стрелец. Звездите от своя страна съветват да не се комбинирате с Риби, Скорпион и Рак.

Телец 21/04 – 21/05

Телец под Венера, желае да обича и да бъде обичан. Способни са да пожертват много за любовта, а тяхната ревност, граничеща с чувство за собственост, е легендарна. 

Толкова се страхуват да не загубят любим човек, че се задейства техният обсебен механизъм за контрол. Търсят, проверяват, преглеждат телефона и пощенската кутия. За Телеца няма мъжко-женско приятелство, поне що се отнася до партньора им.

За разлика от Овните, те не правят сцени на ревност и държат здраво нервите си. Телците трябва да работят усилено върху своето самочувствие и доверие, което е в основата на всяка връзка.

Кой няма да даде на Телеца поводи за ревност? Телецът ще бъде в добра връзка с Козирог и Дева, т.е. зодии от една и съща стихия. Той ще създаде подобно щастие с Везни, които са под защитното влияние на Венера (както Телец). Връзките на Телец с Водолей и Лъв ще завършат с любовна катастрофа и сцени на ревност.

Близнаци 22 май – 21 юни

Близнаците имат склонност към случайни връзки, дори когато в момента е в стабилна връзка. Има нужда от вълнение и прилив на адреналин.

Независимостта, вписана в личността на Близнаците и убедеността в собственото им съвършенство ги карат да не изпитват ревност. Това е пример за човек, който се чувства перфектно в  открити връзки.

Не без основание се казва, че Близнаците са най-малко ревнивият знак от зодиака. Те лесно ще се примирят с промените и напускането на половинката.

Кой няма да даде повод на Близнаците да ревнуват? Подреждането на звездите благоприятства отношенията на Близнаци с Водолей и Везни. Не без причина, все пак това са въздушни знаци, които се характеризират с откритост и желание да завладеят света.

Везните обаче трябва да помнят, че Близнаците обичат да блестят. Освен това Лъв и Овен са идеални кандидати за връзка Близнаци. От своя страна няма да е добра връзката с Дева и Козирог.

Рак 22/06 – 22/07

Трябва да сте нежни с хората от зодия Рак. Чувствителен романтик вярва в идеалната любов, прочетена от роман. Всяка проява на изневяра от страна на партньора, независимо дали е физическа или емоционална, той третира като края на света.

Веднъж ранен, той ще се затвори в черупката си и ще бъде трудно да се довери отново. Ревността е част от природата на Рака. Те знаят, че ако загубят партньора си, чувството им за сигурност ще изчезне.

Кой няма да даде повод на Рака да ревнува? За Рака най-добрият човек за връзка ще бъде… Ракът. Връзката на тези двама ще се основава на взаимно доверие и разбирателство и преди всичко без ревност, всеки разбира другия човек. Освен това Дева и Телец са зодиакални знаци, които също могат да изградят стабилна връзка с Рак.

Лъв 23/07 – 23/08

Гордият и самоуверен Лъв може да бъде ревнив партньор. Особено когато половинката му, вместо да го аплодира и да хвърля конфети, насочва вниманието към някой друг.

Трудно приема невинен флирт, камо ли афера, която е удар в сърцето за Лъва. Или по-скоро в егото. От друга страна, той самия няма никакви притеснения да се занимава със случайни афери. Лъвът вярва, че му е позволено много повече от другите.

Кой няма да даде повод на Лъва да ревнува? Хората под този зодиакален знак ще създадат идеална връзка със Стрелец и Овен, които представляват една и съща стихия. Звездите също ще благоприятстват връзка с Везни, но не препоръчват връзки с Дева и Рак.

Дева 24/08 – 22/09

Девата цени подредения живот. Освен това приема, че контролът е в основата на доверието, поради което си позволява да преглежда телефонната, компютърната история или натрапчиво да търси следи от червило по яката или миризмата на други парфюми.

Ако се усъмни мъж зодия Дева, не забравяйте, че той може да остави чантите ви пред вратата. Една жена Дева толкова много държи на безупречната си репутация, че е малко вероятно самата тя да изневери.

Кой няма да даде повод на Девата да ревнува? Практичната Дева ще създаде успешна връзка с лоялни Скорпион, Козирог и Телец. На свой ред тя няма да се разбира с темпераментен Лъв или Овен. Освен това няма да създаде трайна връзка с Везни.

Везни 23/09 – 23/10

Зодия Везни се нареждат на първо място в подиума на най-големите флиртаджии в целия зодиак. От една страна търси баланс, от друга емоции, еуфория и удовлетворение. Флиртове, романи, често води паралелен живот. Докато са много снизходителни към себе си, партньорът няма право да гледа настрани.

Вроденият им такт не им позволява открито да ревнуват, но е майстор на манипулацията. Когато ги е грижа за половинката, те са в състояние да направят всичко, за да я задържат до себе си.

Кой няма да даде на Везни поводи за ревност? Звездите благоприятстват отношенията на Везни с Близнаци, Стрелец, Лъв и Водолей. За съжаление няма да намерят разбирателство с Козирог и Рак.

Скорпион 24/10 – 22/11

Скорпионът дава голям кредит на доверие и вярва в лоялността на партньора. Предадохте ли Скорпиона? Внимавайте! Той никога не забравя и не прощава сторените му злини. Нещо повече, той планира отмъщение.

Може да чака много години и внезапно да ухапе болезнено. Перфидност? Скорпионът работи на принципа „око за око, зъб за зъб“ и не взема пленници. Има ли вина, има и наказание. Скорпионите са едни от най-ревнивите знаци на зодиака, а освен това са и много притежателни. Защо? Защото се страхува болезнено да не бъде наранен и отхвърлен.

Кой няма да даде повод на Скорпиона да ревнува? Хората, родени под знака на Скорпион, ще общуват перфектно с верните Риби, Дева и Рак. Няма да се разбират с Лъв, Везни и Близнаци.

Стрелец 23/11 – 21/12

Тази огнена зодия предполага, че ако двама възрастни решат да имат връзка, те ще се придържат към установените граници, например тези по отношение на абсолютната вярност.

Зодия Стрелец не е нито собственически настроен, нито ревнив, защото знае как да се радва на живота. Ако хване партньора си в нечестност, ще опъне лъка, ще опъне тетивата и ще насочи изстрел право в сърцето на неверния любовник, защото, както подобава на един Стрелец, любовта е най-важното нещо в живота.

Кой няма да даде повод на Стрелеца да ревнува? Стрелецът има шанс да създаде успешна връзка с хора от зодиакалните знаци: Лъв, Везни, Водолей и Овен, т.е. зодии от тригона въздух и огън. Няма да имат успех обаче във връзките си с Дева, Козирог, Телец и Рак.

Козирог 22/12 – 20/01

Трудно е да ги разберете. От една страна, създават впечатление на неангажиран и студен човек, от друга страна смятат, че ангажираността не се доказва с действия, а с думи.

Когато една връзка е заплашена от разпадане, собственическа природа на зодия Козирог се разкрива. Той се бори яростно до последната капка кръв. От любов? Не е задължително. Вероятно не може да понесе да бъде наранен. Козирогът таи злоба дълго време и рядко дава втори шанс.

Кой няма да даде повод на Козирога да ревнува? Хората Козирози ще намерят нишка на разбирателство с Лъв, Дева и Риби. Звездите ще ги облагодетелстват и в отношенията им с Телец. Козирозите трябва да се откажат от връзките с Везни и Близнаци.

Водолей 21/01 – 20/02

Трудно е да обвините свободолюбивия Водолей в ревност. Той пази границите на независимост и уважава автономията на партньора. Освен това не би позволил на никого да хвърли и най-малкото подозрение относно предполагаемото му аморално поведение.

Ако партньорът се държи нелоялно, Водолеят няма да покаже емоциите си. Ще си стегне багажа и ще си тръгне с високо вдигната глава, мълчаливо страдащ.

Кой няма да даде повод на Водолея да ревнува? Водолей има шанс за успешна връзка с Близнаци и Везни. Той обаче няма да е добре с други Водолей, Козирог, Телец и Риби.

Риби 21/02 – 20/03

Обсесивното желание за перфектна любов е една от чертите на свръхчувствителните представители на зодия Риби. За разлика от своите водни братя (Рак и Скорпион), Рибите обичат твърде много и искат да имат изключителен партньор. Гледайте го в очите, хранете го с лъжица и не изпускайте любящата прегръдка.

Ревността е един от доминиращите пороци. Наранено сърце на риба е много трудно да се излекува. Всъщност е невъзможно. Те носят чувството си за несправедливост като амулет, хранейки се с негодувание през целия си живот.

Кой няма да даде повод на Рибите да ревнуват? Рибите ще намерят общ език с Рак и Скорпион – нищо чудно, все пак това са зодии от водния тригон. Козирогът също ще осигури на Рибите стабилност и няма повод за ревност. Хората от тази зодия трябва да избягват запознанствата със Стрелец и Близнаци.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: